0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy bezie wersja PROvena 2.4 z manilą 2.1 z normalnym wyglądem (pasek menu u góry), czy ewentualnie jakoś mógłbym to sobie sam zmienić??
Qsqa masz gdzieś instrukcję do kuchenki bepe`s kitchen z twoimi oempackami ? nie mogę zbudować romu ponieważ woła o jakieś Device Id oraz Chunk size nie mówiąc o przebrnięciu dalej.
Cytat: zyxell w Listopad 14, 2009, 21:01:45Qsqa masz gdzieś instrukcję do kuchenki bepe`s kitchen z twoimi oempackami ? nie mogę zbudować romu ponieważ woła o jakieś Device Id oraz Chunk size nie mówiąc o przebrnięciu dalej. Ale dopiero kuchnię wrzucę jutro ? Jeżeli rozbierasz mojego PROvena to niestety nic nie da, taka jest istota VK
Jaki build i jaką manię testowałeś ?
A więc:- nie działa YT w landscape (to chyba wiadome)This is incredible and madness !
Wersja 2.4 23506 z Manila 2.1 juz jest w Pobieralni...
głupie pytanie ale jak w nowym romie tzn opartych na bulidach 23... pasek odpalonych aplikacji
Jak wysuwam klawiaturę w YT to się rozmazuje cały obraz - rozjeżdża się ... Filmy, dźwięk działają w 100 %Dodatkowo YT nie przeżuca się automatycznie w landscape po obróceniu telefonu.No i może jeszcze taka mało istotna rzecz: -w regulacji głośności "wibracja" napisana jest przez 2 "i" ^_^
Witam. Do do YT to u mnie jest ok, a jeszcze ikona wifi mi cały czas świeci nawet jak jest wylączona siec wifi i się bardzo często zawiesza w menadżerze. W dodatku SR nic nie pomaga
oki, porozmawiam z agent47 nt poczty i regulacji głośności, co się da zrobićto co wystawić kuchnię, czy poczekać jeszcze ?