Mam okazję pomęczyć troszkę soft, więc uwag kilka do PROven 2.3 manila 2.1:
1. Podwójny zegar na "Strona główna"
2. Co prawda pasek windowsa jest fajny bo bardziej "palczasty" natomiast szkoda że jest u dołu. Wszelkie zakładki są także u dołu a co za tym idzie niejednokrotnie już pacnąłem to i owo całkiem niepotrzebnie. Da się go przenieść na górę ekranu?
3. Ikonki u góry ekranu wydają się mniejsze niż w poprzedniej wersji a na pewno są mniej czytelne. Te kolorowe były znacznie bardziej przejrzyste moim zdaniem (no może za wyjątkiem siły sygnału).
4. Obracanie ekranu: działa, jednak nie zawsze po schowaniu klawiatury ekran wróci do orientacji pionowej
5. Czy można uczynić taką rzecz: by niezależnie od uruchomionej aplikacji, pacnięcie górnego paska przywołuje Showcase? Bardzo ułatwiłoby to życie przy przełączaniu się między aplikacjami. Aktualnie ukazuje jakieś menu które jak dla mnie zawiera funkcje które nie są potrzebne.
6. Przycisk ekranowy wywołania klawiatury: pacnięcie przycisku ukrywania klawiatury ekranowej najczęściej pokazuje opcje klawiatury ekranowej zamiast tę klawiaturę ukryć
7. Co do softu który okroiłeś (pewnie ze względu na zużycie pamięci)... przywróć proszę przynajmniej folder Kopia z PIMBackup i FavBackup oraz gierki (w "pewnych" sytuacjach wolę pograć niż patrzeć na rolkę papieru przez dłuższy czas

)
Zachwalać softu nie będę gdyż sam w sobie jest dziełem sztuki