0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czyli Radio- to nic innego niz starownik gps gsm i wgrywa się go niezależnie od romu??? Gdzie mozna znaleźć aktualne wersje radia???
Cytat: dantemg w Październik 24, 2009, 15:06:01Jest jakiś rom z manilą 2.5 który działa płynnie? Najlepiej po Polsku.Tak. PROven 2.1 WM6.5.1 PROven*ROM*PLK2.1*23071*Manila2.5 Wlasnie go testuje od piatku i jest swietny. Plynnie - dobre okreslenie dla niego. Z zagranicznych - ten z mojego siga, ale juz w wersji 4.4.75 czyli najnowszym buildem. Takze szybki i dodatkowo z 'bajerami' (np. 4 ikony w home screen i inne). Znajdziesz go tutaj: Valkyrie v4.4.23075 FireStorm
Jest jakiś rom z manilą 2.5 który działa płynnie? Najlepiej po Polsku.
a powiedz mi jak instalowałeś ten rom Valkyrie, bo po ściągnieciu jest tylko plik: ruu_signed.nbh, wrzucałeś go razem do katalogu z instalatorem, czy z karty SD ??
PROven*ROM*PLK2.1*23071*Manila2.5Wlasnie go testuje od piatku i jest swietny. Plynnie - dobre okreslenie dla niego. Testuje go od 5 dni i przyznam ze mam dwie przypadlosci ktore sie powtarzaja:1. wygasze ekran przyciskiem power i taka ciemnosc juz zostaje. Nie dziala zaden przycisk, dopiero wyjecie bateri. 4 razy mi tak zrobil.2. Nie zacytuje juz dokladnie, ale pojawia sie komunikat ze nie mozna nawiazac polaczenia z siecia ( pomimo tego ze zasieg w tym miejscu jest ) i tez pomaga dopiero soft reset. 2 razy tak zrobil.mam rom: PROven 2.1 23071 Manila 2.5 Radio: 4.46.25.24
2. Nie zacytuje juz dokladnie, ale pojawia sie komunikat ze nie mozna nawiazac polaczenia z siecia ( pomimo tego ze zasieg w tym miejscu jest ) i tez pomaga dopiero soft reset. 2 razy tak zrobil.2. U mnie nie było takiego problemu
co do ustawień 3G - faktycznie trochę nie działają ściagnij sobie paczkę którą wrzucam. Ikony wrzuć do katalogu Windows na urządzeniu a potem dodaj oba wpisy do rejestru. Soft reset i masz działające ustawienia 3G
23081 z Manila 2.5