Wgrałem i faktycznie śmiga ale znalazłem pierwszy błąd a w zasadzie dwa z pogodą:
1. Jeśli to błąd rzecz jasna, będac w Łodzi mam wpisane w mojej lokalizacji łódzkie...wcześniej była Łódź a łódźkie to pojęcie względne...
2. na HS przy pogodzie zamiast czyste niebo lub coś w tym rodzaju mam wyczyść...widać na screenie
I kolejny brak jest autoaktualizacja czasu, która była do tej pory...właśnie spoznilem sie 40 minut do roboty 
1. To akurat jest zależne od samej usługi lokalizacji - u mnie też czasami mam mazowieckie a czasami Ząbki
2. Błąd w tłumaczeniu - do poprawy
Autoaktualizacja czasu jest przy pierwszym zarejestrowaniu się do sieci i u mnie to działa bez problemu - jedynym problemem jest czas ustawiony na stacjach bazowych twojego operatora. Ja już miałem taki przypadek, że jadąc samochodem z Warszawy do Wrocławia po drodze miałem przestawiony czas o godzinę do tyłu

Jakieś inne błędy, jak stabilność systemu ?
Napisane: Październik 02, 2009, 08:37:12
a ja własnie wgrywając ten rom uwaliłem chyba telefon... tzn nie samym wgrywaniem - bo się zainstalowała i wszytsko OK - ale po zainstalowaniem dałem odzyskanie archiwum ustawień SPB beckup, odzyskał po zakończeniu poprosił o restart i tu schody... Zrestarował się, pokazuje ten ekranik Touch Pro 2 i potem czary ekranik..... cisza... nie pomaga Hard reset - nic sie nie dzieje...
POMOCY!!!
Jeżeli nie pomaga HR to polecam wyjąć baterię na 20 minut, potem wprowadzić telefon w tryb bootloadera i z tego poziomu ponownie wgrać ROM.
Nie wiem z jakiego ROM robiłeś restore ale zauważ, że w moim jest najnowszy build i mogą być dość znaczące zmiany co mogło spowodować twój problem.