jeśli mam włączoną opcję automatycznej aktualizacji pogody to po soft resecie nie pojawia mi się pogoda na ekranie głównym, wyłączenie automatycznej aktualizacji powoduje powrót pogody na miejsce. Ogólnie jestem zadowolony. Dzięki qsqa 
To kolejny bug TF3D2.5 z niektorych ROM-ow. Podobnie jak nieszczesny landscape.
I pytanie do autora ROM-u: w ROMI-e ktory jeszcze mam u siebie (ten z siga) auto update nie kasuje ustawien z home screen. Daloby rade uzyc takie samo rozwiazanie w PROven?
Napisane: Wrzesień 10, 2009, 10:18:45
OK, odpaliłem 1.2.
- ponownie bezużyteczny konfigurator klawiatury (albo ja nie wiem jak tego używać)
- wstępna (przy pierwszym włączeniu) konfiguracja sieci - brak napisu 'dalej' albo 'gotowe' na prawym przycisku
- znowu ten nieszczęsny polski format daty krótkiej yy/mm/dd. I trzeba robić cala kołomyje z przechodzeniem przez inne lokale i wracać do PL (ale to 'kupa' systemowa windowsowska)
- w zakładce 'muzyka' systemowa ikona przesłania stale obrazki przypisane do kolejnych utworów
- volume up/voulme down w 'muzyce' powoduje zmniejszanie/zwiększanie sily glosu, ale nie widać graficznie czy glos idzie w gore czy w dol
+ mam wrażenie, ze ten ROM jest znacznie mniej prądożerny od wszystkich, które używałem poprzednio
- 'Moja lokalizacja' nie dziala - ani trybie 'przesylu danych', ani przez WiFi, ani w trybie 'auto' (3G wlaczone), ani w GSM.
+ dobrze działa, nie zawiesza się, nawet przy szybkich przejściach z jednego miejsce w drugie
Na razie tylko na tyle mam czas, ale całość robi świetne wrażenie (jak zwykle), chodzi płynnie. Użycie pamięci na dzień dobry - 52% (dużo, ale jeszcze zrobię reset - może spadnie).
Jak tylko będę miał chwile czasu potestuje go dłużej (mam spotkanie).
Jeszcze raz - dzięki qsqa za wspaniała robotę.