Qsqa, sprawdziłem wersję beta...szczerze, mało stabilny...jako, ze ktoś musi ROM przetestować to poniżej błędy jakie występują:
1. przy próbie dodania miasta, skasowania, ustalenia strefy zwiecha i trzeba restart robic, działania jakiekolwiek na zegarze to zwiecha
2. pogoda-zwiecha;
3. w TF3D brak tłumaczenia wiadomości i muzyka nie wiem dlaczgo jest dużymi literami to tak wizualnie, kalenadarz po wejsciu przycina dni tygodnia, brak tłumaczenia sporej ilości rzeczy w zakładce ustawienia ale o tym pisałeś
4. pod lewym guzikiem funkcyjnym jest menu i tu błędy wyrzuca, jak kojarze z brakiem tłumaczenia bo ids_cos tam
5. w aplikacjach format kart SD u mnie nie działa wyrzuca błąd i wraca do TF3D; ikonki są fajne niemniej część jest w dobrej rozdzielczości a cześć nie i po prostu to brzydko wyglada;
Oczywisćie szacunek za pracę niemniej do sprawnego działania wersja 2,5 potrzebuje jeszze sporo testów...polecam się na testera, jakby coś...
...kolejne bugi:
- po wejsciu w start i powroót za kżdym razem ustalana jest strefa czasowa, czyli zaczyna naliczać czas od 17:42 i ustawia na 18:42, za kazdym razem, widać na screenach...
- problem z pogodą ale to już pokażą sreeny bo nie wiem jak to opisać, chodzi o to ids przy godzinie