a do których klawiszy masz przypisane te znaki? przy klawiszach o, l, n dałoby rade wykorzystać ctrl do znaków jak na sprzętowej, a fn dla polskich?
Ja zrobiłem w ten sposób, że pl znaczki mam we właściwych miejscach (tam gdzie literki), a symbole, które w ten sposób zastąpiłem przesunąłem w lewo do pierwszego wolnego klawisza, np. ponieważ pod FN + O był znak minus "-", ale potrzebowałem tego klawisza dla Ó, to minus przesunąłem na Y. Cudzysłów mam pod G i tak dalej. Z polskich liter korzystam częściej niż z tych symboli, więc dla mnie takie rozwiązanie jest lepsze. Znak "/" mam pod B, a znak "\" pod V. Z kolei znaki "[" i "]" pod Z i X.
W pliku kmap nie ma kombinacji z klawiszem Ctrl. Jest jedynie dla dłuższego przytrzymania danego klawisza. Ale to zastosowanie dla mnie odpada z oczywistych względów.
Na xda w tym wątku:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554240 macie natomiast program do przypisania absolutnie dowolnych funkcji wszystkim klawiszom sprzętowym (również np. Home czy Send) oraz ich kombinacjom. Wtedy można np. FN + L zrobić jako Ł, ale np. szybkie podwójne kliknięcie L można przypisać do ". Kombinacji jest chyba z 5 dla każdego klawisza.
@Sardor, przepraszam za offtopic.