klawiatura i rysik

• 3 Odpowiedzi
  • 797 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kuba500

• 34
  • Sprzęt: 2x HTC TyTN II + Era G1 + HTC Desire + HTC HD2 :)
klawiatura i rysik
« dnia: Listopad 08, 2009, 12:17:46 »
czesc wszystkim, mam problem z moim Touch Pro  :( mianowicie pękła mi sprężyna od zasłony taśmy (jak sie rozsuwa telefon to widać taśme), i czujnik wysunięcia rysika...  :( pytałem we wszystkich komisach w mieście ale nikt nie potrafil mi tego zrobic z powodu braku czesci...  :( ma ktos moze link do hurtowni czy czegokolwiek gdzie moglbym dostac takie czesci (sprezynka i czujnik)? telefon jest na gwarancji, ale chyba raczej go nie oddam bo chlopaki z komisu mi go rozkrecili zeby sprawdzic czy uda im sie naprawic sprezyne...  :-|

*

Offline LukAnt

• **
  • 228
Odp: klawiatura i rysik
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2009, 17:55:16 »
To niech teraz chłopaki z komisu go narawiaja, skoro pozbyli Cie gwarancji...
Najczęstsze kłamstwo w Internecie?
- Szukałem, ale nie znalazłem

*

Offline kuba500

• 34
  • Sprzęt: 2x HTC TyTN II + Era G1 + HTC Desire + HTC HD2 :)
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2009, 19:58:31 »
nie ma niestety czesci do tego telefonu, ani na hurtowniach, ani na allegro...  :-| a nie chce kupowac drugiej sztuki, nawet uszkodzonej dla dwoch malutkich czesci (wartych lacznie nie wiecej niz 50 zl) bo to sie raczej mija z celem...  :(

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2009, 14:49:35 »
Jak się ma telefon na gwarancji, to się oddaje go do serwisu w ramach gwarancji, a nie chodzi i kombinuje po serwisach. Ja oddałem ostatnio TP tutaj: http://www.regenersis.pl/ i póki co jestem zadowolony. Mogę sprawdzić na stronie stan naprawy, a dokładniejsze informacje otrzymałem po zadzwonieniu do nich.