wybieranie numeru i dzwonienie

• 3 Odpowiedzi
  • 877 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ajsmen30

• 23
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
wybieranie numeru i dzwonienie
« dnia: Marzec 03, 2010, 15:47:05 »
witam wszystkich. mam małe pytanko, może ktoś spotkał się z takim samym efektem w Raphaelu. sytuacja wygląda w ten sposób. wybierając numer z klawiatury numerycznej ekranu,  chodzi mi o numer, który nie jest wpisany ani na karcie sim ani w pamięci telefonu, podczas wybierania tego numeru w celu  połączenia się z nim, słyszę w słuchawce trzy krótkie sygnały i płączenie zostaje odrzucone. muszę ten numer wpisać do kontaktów i wtedy mam możliwość łączenia się znim. czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje może to kwestia jakiś ustawień. z góry dzięki za info. pzdr

*

Offline Quentin

• *
  • 99
  • Sprzęt: HTC ONE X
Odp: wybieranie numeru i dzwonienie
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 03, 2010, 17:14:17 »
Mialem podobna sytuacje na jednym z ROMow Makusa... po zmianie romu problemy ustapily. Moze ewentualnie wystarczy Ci zmiana radia...
Pozdrawiam
Quentin
Android 4.0.4 (Orange)
HTC Sense 4.1; Wersja oprogramowania 2.17.69.2

*

Offline ajsmen30

• 23
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 03, 2010, 19:49:28 »
mam oryginalny ROM więc nie powinno być problemu.

*

Offline Quentin

• *
  • 99
  • Sprzęt: HTC ONE X
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 04, 2010, 19:50:55 »
To wszystko wyjasnia..... :wink: Radzilbym zmienic to badziewie, bo to jego wina... nie ma nic gorszego niz oryginalny rom od operatora... ja uzywam ostatniego wypieku AmiganTomek w wersji palcolubnej..... naprawde chodzi rewelacyjnie... ale jak chcesz, to tu na forum znajdziesz mnostwo romow... po prostu poczytaj posty.
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 21:45:04 wysłana przez Quentin »
Pozdrawiam
Quentin
Android 4.0.4 (Orange)
HTC Sense 4.1; Wersja oprogramowania 2.17.69.2