Więcej widocznych terminów na Today'u

• 3 Odpowiedzi
  • 855 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Blitzen

• 45
  • Nasty Canasta
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
Więcej widocznych terminów na Today'u
« dnia: Wrzesień 11, 2008, 16:36:39 »
Koledzy, nie wiecie może jak zmusić rafałka do pokazania większej ilości terminów na ekranie today w TF3D? Ustawiłem taką opcję w Advanced Config ale niestety nie działa  :| (po resecie). Z uporem maniaka pokazuje tylko najbliższy event mimo ukrycia "do góry" dużego zegarka. W ogóle stwierdzam, że ten Advanced Config to byłby rewelacyjny program, gdyby działały zmiany jakie się w nim wprowadza.... (może ja coś robię nie tak ale ukrywania kontaktów z SIMa do tej pory nie udało mi się włączyć - wiem, wiem trzeba użyć innego programu)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2008, 18:58:27 wysłana przez Blitzen »

*

Offline sivy

• **
  • 178
  • Sprzęt: htc touch pro
Odp: Więcej widocznych terminów na Today'u
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 11, 2008, 16:49:26 »
kolejne rzeczy niedzialajce w adv configu to mimo ze fast sleep i to drugie mam wyłączone to w trackie rozmowy nadal ekran sie wyłacza, a ja che mieć cały czas działający.

*

Offline icemont

• 507
  • Sprzęt: HTC Touch Pro WM 6.5 WWE; HTC P3300 - WM 6.0 PL
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 11, 2008, 17:14:06 »
czy się da zmienić ilość wpisów w TF3D to wątpię ale ja rozwiązałem to inaczej
potrzebne:
SecondTody,
Today Agenda lub inny program (wtyczka) do wyświetlania terminów/zadań,
i dla ułatwienia SecondTodayKeys (podmienia lewy softkey w zakładce Home TF3D na SToday,

Efekt jest taki, że mamy dostępny z zakładki Home w TF3D drugi klasyczny pulpit gdzie możemy uruchomić dowolne wtyczki. Ponowne naciśnięcie lewego softkeya powoduje powrót do TF3D.

Napisane: Wrzesień 11, 2008, 17:03:05
kolejne rzeczy niedzialajce w adv configu to mimo ze fast sleep i to drugie mam wyłączone to w trackie rozmowy nadal ekran sie wyłacza, a ja che mieć cały czas działający.

Widziałem to na XDA... w wersji modyfikacji do rejestru 2 albo3 kluczy, było też napisane że to nie w każdym ROMe działa.
max 4 linijki - Regulamin !!
Motorola A925 > MDA III (Blue Angel) > MDA Pro (HTC Universal) > HTC P3300 (HTC Artemis) & HTCTouch Pro (HTC Raphael)

*

Offline LukAnt

• **
  • 228
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2009, 12:50:15 »
Mam pytanko odnoście todaya i TF.
Czy na głownym ekranie TF pod historia polaczen i kalendarzem mozna cos jeszcze dodawac?
Czy w todaj mozna dodawac np skróty a nie tylko elementy które sa w USTAWIENIA > dzisiaj>Elementy. Ewentualnie czy do tej zakładki ELEMENTY, można coś jeszcze dodać?
Najczęstsze kłamstwo w Internecie?
- Szukałem, ale nie znalazłem