W czym nosicie HTC Touch Pro

• 10 Odpowiedzi
  • 1504 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tomasz Urbanowicz

• **
  • 134
  • Sprzęt: E71 HTC Desire iPhone 3G
W czym nosicie HTC Touch Pro
« dnia: Grudzień 11, 2008, 13:29:57 »
Witam

Jako, iż od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna HTC zastanawia mnie kwestia nie związana z oprogramowania i możliwościami, a wydawałoby się błaha - w czym/jak go nosicie? Dotykowy ekran jest dość delikatny, sam smartphone nie należy do małych i cieńkich. Obecnie mam E71 która świetnie leży w tylnej kieszeni spodni :)

*

Offline felix

• **
  • 126
Odp: W czym nosicie HTC Touch Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 11, 2008, 15:14:03 »
Ja noszę w kaburze CaseLogic kupionej w Saturnie:
http://www.caselogic.com/vertical_leather_universal_cell_phone_case_small/product_detail/index.cfm?modelid=101927
Teoretycznie jest do mniejszych telefonów i na początku trochę ciężko wchodzi, ale z czasem skóra się trochę naciąga i jest coraz lepiej. Mam ją tydzień - myślę, że jeszcze z tydzień i będzie idealnie dopasowana do Rafałka.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2008, 20:31:38 »
Witam

Jako, iż od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna HTC zastanawia mnie kwestia nie związana z oprogramowania i możliwościami, a wydawałoby się błaha - w czym/jak go nosicie? Dotykowy ekran jest dość delikatny, sam smartphone nie należy do małych i cieńkich. Obecnie mam E71 która świetnie leży w tylnej kieszeni spodni :)

ja kupiłem oryginalny HTC po-s322 za okolo 40pln

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2008, 21:11:59 »
Najlepsza kabura !!! W kieszeni niebardzo bo się rysuje ... Polecam też kupić od razu Brando ...
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2008, 21:23:13 »
Informacje na temat tego w czym "nosimy" można znaleźć tu:

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=116521.0

A ja osobiście używam oryginalnego etui + folia na ekranie. Aczkolwiek szkoda ze pozbyłem się etui od kaisera bo przydałoby się :)

A dlaczego oryginalne etui z zestawu?
1. oryginalne
2. z zestawu ;)
3. jest nieduże - można nosić w kieszeni (ale raczej tylnej)
4. TP w nim się nie przemieszcza - ściśle dolega
5. ładnie się prezentuje - skórka z logo HTC
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2008, 21:24:27 »
Informacje na temat tego w czym "nosimy" można znaleźć tu:

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=116521.0

A ja osobiście używam oryginalnego etui + folia na ekranie. Aczkolwiek szkoda ze pozbyłem się etui od kaisera bo przydałoby się :)

A dlaczego oryginalne etui z zestawu?
1. oryginalne
2. z zestawu ;)
3. jest nieduże - można nosić w kieszeni (ale raczej tylnej)
4. TP w nim się nie przemieszcza - ściśle dolega
5. ładnie się prezentuje - skórka z logo HTC

6. Za darmo  :mrgreen:
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2008, 21:37:13 »
6. Za darmo  :mrgreen:

"Cenę" uwzglądniłem już w punkcie 2  :ok:
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2008, 21:38:55 wysłana przez DRIFT-R »
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 12, 2008, 00:28:38 »
Ja w kieszeni z telefonem i PDA nigdy nie noszę nic innego - czy to w spodniach, czy to w koszuli. Kabury nie używam żadnej, bo i tak sam w sobie rafałek jest już duży.
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500

*

Offline fender80s

• 1317
  • Sprzęt: Blackberry z10, Nec MobilePro 900c, Intermec 6651
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 12, 2008, 00:47:13 »
Ja w kieszeni z telefonem i PDA nigdy nie noszę nic innego - czy to w spodniach, czy to w koszuli. Kabury nie używam żadnej, bo i tak sam w sobie rafałek jest już duży.

Jak dla mnie Rafałek jest malutki, ale to chyba wina tego, że długo używałem i używam Universala. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić. TP przy Unim to taki fajny mikrusek  :E

Żeby nie było, że odbiegam od tematu: Ja też noszę TP w etui z zestawu. Na początku trochę denerwowało mnie to, że jak ktoś do mnie dzwonił to zanim wyjąłem go z etui to odbierało się połączenie, ale po instalacji odpowiedniego softu problem nie istnieje.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 12, 2008, 21:06:35 »
super pasuje pokrowiec od HTC PROPHET mam akurat noweczke mimo ze jest jak WIZARDA szmaciany to wyglada lepiej jak 70% skorzanych
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline xaban

• *
  • 79
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 13, 2008, 12:44:40 »
Również się pod tym podpisuję.
Jeżeli w kieszeni jest tylko telefon, to nie ma się o co porysować.
U mnie prawa kieszeń spodni jest zarezerwowana dla telefonu.
A wszelkie klucze, monety itp. tylko w lewej.

Jeżeli mam marynarkę/kurtkę, to noszę telefon w lewej wewnętrznej kieszeni.

Próbowałem kabur itp. i jakoś mi to nie pasuje.
Konrad