TP i współpraca z zestawem głośnimówiącym po BT

• 4 Odpowiedzi
  • 973 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline RS4

• 49
TP i współpraca z zestawem głośnimówiącym po BT
« dnia: Wrzesień 10, 2008, 10:41:28 »
Witam, czekam na swojego HTC pro, mam pytanie , wertowałem instrukcję obsługi i doczytałem, że można udostepnić dla urządzenia głosnomówiącego po BT książkę kontaktów ale tylko z karty SIM, czy to oznacza, że jak połączę HTC pro z zestawem HF po BT to nie będę miał przeniesionej książki telefonicznej z telefonu do HF a tylko z karty SIM? Próbował ktoś to? teraz większość z telefonów (iphone, nokia, SE) bez problemu współpracuje z moją nawigacją RNS-E Audi i zestawem HF po BT.

RS4 
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2008, 10:42:59 wysłana przez RS4 »

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
Odp: TP i współpraca z zestawem głośnimówiącym po BT
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2008, 12:28:32 »
tez czekam na TP ale moje mda vario 3 z WM 6.1PL idealnie dziala z bt w bmw, synchronizuje kontakty, pozwala odczytywac smsy i maile na ekranie, pokazuje sygnature roamingu poza krajem, dodatkowo po zainstalowaniu programu http://www.jetwaremobile.com/ pozwala tworzyc grupe kontaktow do synchronizacji z autem zeby nie trzeba bylo skakac po 200 i wiecej kontaktach tylko miec w kierownicy wybieranie najczesciej uzywanych, a i jeszcze pamieta historie polaczen i prawidlowo pokazuje caller id . W Twoim aucie powinno dzialac stan sygnalu i baterii, caller id, provider oraz grupy, tak przynajmniej wynika z supportu. Bez tego programu po zaznaczeniu remote sim access synchronizowal wszystkie kontakty bez mozliwosci tworzenia grup i nie zawsze dzialal caller id
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2008, 12:32:40 wysłana przez lukjod »
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2008, 22:14:21 »
A tak przy okazji to jaki zestaw polecacie, (HF z BT) zamierzam wlasnie wymienic zwykle zestawy bo sie po prostu zestarzaly...
Mam troche watpliwosci, bo moj TP wytrzymuje ca  4-6 godzin pracy, a to oznacza koniecznosc ladowania go w trakcie jazdy. W tej chwili przy prowadzonych rozmowach i nawigacji potrafi sie pomimo ladowania zmniejszac stan aku...

Pozdrawiam

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2008, 22:42:22 »
Ostatnio sparowałem TP z zestawem samochodowym Nokia 610 i nie udało mi się przenieść danych z książki kontaktowej TP.

*

Offline icemont

• 507
  • Sprzęt: HTC Touch Pro WM 6.5 WWE; HTC P3300 - WM 6.0 PL
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 11, 2008, 22:05:57 »
Właśnie spiknąłem Rafała z zestawem samochodowym PARROT 3200 LS - bez problemów, sam pobrał kontakty itd. itp.
max 4 linijki - Regulamin !!
Motorola A925 > MDA III (Blue Angel) > MDA Pro (HTC Universal) > HTC P3300 (HTC Artemis) & HTCTouch Pro (HTC Raphael)