Touch Pro a dvixy

• 2 Odpowiedzi
  • 868 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Touch Pro a dvixy
« dnia: Marzec 12, 2011, 22:08:25 »
Witam wszystkich
Trochę szukałem jakiegoś dobrego forum o tej tematyce, mam nadzieje ze mi pomożecie  :)
Planuje kupno Raphaela  lub innego taniego telefonu który posłużyłby mi jako telefon i mobilny odtwarzacz filmów na tv.
Jednak nie chce za każdym razem zmieniać formatu filmu przed wrzuceniem go na kartę, czy telefon bez problemu odtworzy zwykłe 700mb 1.5h .avi czy chociaż mniejsze rmvb (przeciętny dvdrip)
Chce ponad to by telefon był szybki i trwały, mogę jeszcze wziąć Samsunga Omnie który lepiej odtworzy filmy i nie ma tak drogiego kabla tv, ale nie ma qwerty, ma kiepską rozdziałke i to samsung  :-|
Co o tym sądzicie?  :)

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
Odp: Touch Pro a dvixy
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 13, 2011, 21:45:00 »
TP da radę, ale nie lepiej niż Omnia ;) W sumie minimum 70% w TCPMP powinien uciągnąć ;)
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

*

Offline RedTux

• **
  • 137
  • SEGA4Life.
    • Tuxality's Goodies
  • Sprzęt: SHARP EM-ONE
Odp: Touch Pro a dvixy
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2011, 08:17:57 »
@maczetowy, korzystając z funkcji TV out oraz jednoczesnym odtwarzaniu używając sprzętowego dekodera QTV były jakieś problemy przy CorePlayerze. Napisz w google 'touch pro coreplayer qtv' albo 'touch pro coreplayer qtv flickering'. To tak czysto informacyjnie. Nie wiem także czy coś się zmieniło w tym czasie... :P
XDA Flame, Dell Axim X51v, Nokia 9110i, Sony Vaio Picturebook PCG-C1VE, Toshiba Libretto 70CT...
To infinity and beyond...