Touch Flo 3D czy "zwykły" today?

• 5 Odpowiedzi
  • 1217 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
Touch Flo 3D czy "zwykły" today?
« dnia: Październik 18, 2008, 20:00:25 »
Witam!
Jako, że po miesiącu zachwycania się TF3D wyłączyłem tę funkcję i zacząłem korzystać z normalnego todaya z takimi wtyczkami jak w poprzednich pocketach, zastanawiam się z czystej naukowej ciekawości jak to jest z innymi userami raphaela.
Czy przyzwyczailiście się do tf3d czy też stare przyzwyczajenia wygrały tak jak w moim przypadku?
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
Odp: Touch Flo 3D czy "zwykły" today?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2008, 20:13:28 »
Ja używam TF3D, bo mi odpowiada, ładnie wygląda i jest w miarę funkcjonalny. Nie mam żadnych starych przyzwyczajeń i nie mam za czym tęsknić, bo Rafałek to mój pierwszy PPC :)
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

*

Offline mattcrow

• **
  • 218
  • Sprzęt: HTC Touch Pro T7272 + 16GB     Samsung SGH-i900 16GB
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2008, 20:18:48 »
Ja już dawno wywaliłem TF3D na zbity pysk :)
Jak dla mnie był niefunkcjonalny, i za często mi trzodził na podwórku ;)

Używam SPB Mobile Shell, jest o niebo lepszy ;)
Pozdrawiam.

*

Offline morion69

• *
  • 78
  • Sprzęt: HTC Touch Pro + Kingston 8GB
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2008, 20:22:35 »
ja kupiłem TP również z tego względu że TF3D mi sie spodobał, więc narazie mam tylko to, a że ROM 1.6Lite niei ma domyślnie secondtoday'a więc używam tylko tf3d...
..::jutro to dziś, tyle że jutro::..

*

Offline szarik.rcm

• **
  • 218
    • http://www.fifam.info
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 18, 2008, 23:13:32 »
Ja używam tylko TF3D. Idealny nie jest, ale jest ładny, nieco bajerancki, w miarę funkcjonalny i przejrzysty. Podoba mi się przewijane menu oraz wyświetlanie sms'ów. Jak dla mnie łatwość nawigacji między zdjęciami i muzyką też jest w TF3D na plus, podobnie jak skróty do najczęściej używanych programów.
A co do przyzwyczajeń, ponoć do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Mając WM5 też nie kombinowałem z jakimś SPB czy innymi tego typu. Po prostu było ok. Teraz mam TF3D i jest nawet lepiej niż ok, więc jak na razie nie zamierzam zmieniać.
Szkoda tylko, że nie ma TF3D po rozsunięciu klawiatury. Niestety pewnie by się bardzo muli przy każdym rozsuwaniu, patrząc na to jak długo uruchamia się TF3D po SR.

*

Offline mattcrow

• **
  • 218
  • Sprzęt: HTC Touch Pro T7272 + 16GB     Samsung SGH-i900 16GB
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 18, 2008, 23:33:08 »
Fakt. TF3D jest "ładny, nieco bajerancki, w miarę funkcjonalny i przejrzysty". Też mi się podoba, jednak ja skreśliłem go z powodu stabilności.
Kiedy używałem TF3D, telefon wieszał się czasami podczas ładowania w nocy, przez co rano nie mógł mnie obudzić- a to było dla mnie nie do przyjęcia, więc się pożegnaliśmy ;)
Ale każdy chyba przyzna że wrażenie wizualne wywiera niezłe :)
Pozdrawiam.