Wychodzi na to, że żaden brandowany TP nie ma odpowiedniego seriala. A bez seriala nie ma linku do ROMa (albo ja go nie widzę). W każdym razie z podanym przeze mnie serialem śmiga bez problemu.
Połączone: Sierpień 26, 2010, 15:04:58
od wczoraj działam na stocku bezpośrednio ze strony supportu HTC i moje przemyślenia wyglądają tak

ponad 120MB wolnego ramu!

działa płynniej i szybciej od tego co było wcześniej (coś od Orange i Amigantomek+Sense 2.5). Nie było żadnych zwiech.

jakie to wszystko brzydkie i kanciaste.. jaki paskudny splash, taskbar itd.. zgroza!

jakieś durne rzeczy od HTC (np wkurzający filmik świeżo po instalacji i jakieś nieprzydatne opcje w menu) za to brakuje sporo rzeczy, które uważałem za oczywiste, używając gotowanych WM6.5

jakość połączeń jest lepsza niż wcześniej, ale GPS dalej nie chce złapać fixa (ale przynajmniej coś próbuje) i bateria schodzi jak szalona

przycinają się mp3 w S2P - nie jakoś strasznie, ale na każdym utworze jest taki moment 'czkawki'
Podsumowując: spędziłem trochę czasu na doprowadzaniu tego ROMu do jako takiej używalności. Na szczęście MS MyPhone, SPB Shell, S2U2 bezproblemowo przywróciły ustawienia, do których już zdążyłem się przyzwyczaić. Jednak inne komponenty systemu wymagały trochę kombinowania.
No i kończy się tak, że nadal szukam czegoś odpowiedniego dla siebie. Jako pierwszy biorę na celownik Exquisite.