Po doradzie Plomienia stwierdzialem, ze warto stworzyc specjalny temat dla tego romu.
Na zadnym romie nie zaobserwowalem tak duzej szybkosci dzialania. Najszybsze romy z jakimi mialem doczynienia przewyzsza szybkoscia dzialania o okolo 30-40 %, czasme wiecej.
Najnowszy stock rom, ma bardzo wiele rowzwiazan z wyzszych wersji systemu np. wiele klawiatur do wyboru ( w zasadzie te same co w romie amigantomek).
Rom jest ladny, prosty nie ma zbednych wizualnych urozmaicen.
Touchflo3d chodzi wybornie, osobiscie nie widze roznicy w szybkosci dzialania miedzy androidem na htc hero mojego znajomego a stock'rom na touch pro. ( moze czasem w niektorych aplikacjach wygrywa android).
Osobiscie BARDZO polcecam.
http://www.sunnysoft.com/htc/ @ oto link.
btw. mam jednak jeden problem, ktory byl rozwiazany np. w amigantomek. Kiedy ktos do mnie dzowni z nieznanego numeru i chce go potem dodac wyskakuje mi opcja zapisu do outlooka lub na karte SIM, nie mam pojecia jak wyrac zapis w pamieci telefonu, co jest dla mnie niezbedne bo podaje wiecej informacji mi 6-o znakowy tytul i jeden numer.
btw2. nie wiem czy warto podwiesic tego tematu, poniewaz jest to oficjalny i najszybszy rom dla htc touch pro, nie zaden port i to powinien wiedziec kazdy uzytkownik tego telefonu.
POZDRAWIAM