Spolszczenie ???

• 5 Odpowiedzi
  • 713 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Spolszczenie ???
« dnia: Październik 08, 2009, 09:33:15 »
Wgrałem dzisiaj orinalnego roma z radiem ze stronki htc nie stety nie ma języka polskiego, co mam zrobić żeby mieć  polski język z sun... nie działa mi inter ... nie chce się zainstalować jest komunikat że plik został zmieniony z krzyżykiem

Odp: Spolszczenie ???
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2009, 09:37:54 »
A do dobrego rom'a spolszczenie od sun'a wgrałeś? Zresztą chyba na stronie sun'a jest rom do ściągnięcia odpowiedni.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2009, 10:44:02 »
rom jak i spolszczenie z tej stronki pobrałem, rom się zainstalował bez problemu, potem kalibracja ustawienia daty i godziny, zainstalowały się programiki itd. restart potem ustawienia operatora się zrobiły i znowu restart później jak chciałem wgrać inter... rozpakowałem uruchomiłem mając podłączonego TP i połączonego przeleciał jeden pasek, potem zrobiłem next coś tam szybko na pasku przeskoczyło i wyskoczyło okienko z X i napis w  tłumaczeniu plik został podmieniony i wykrzyknik klikłem ok i nic zrobiłem tak jak w opisie hard reset i nie mogłem zmienić języka. To by było na tyle. Więc co robię źle i co mogę zrobić?

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2009, 10:50:47 »
Na pewno hard reset?

Zresztą może niech wypowie sie ktoś kto to już robił.

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 08, 2009, 14:19:07 »
sora softreset ale i tak nie działa\

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 11, 2009, 15:55:20 »
witam
od rana próbuje zainstalować soft ze strony sunnysoft
HTC z orange bez simlocka /zdjęty w salonie/
niechciał softu wiec HardSPL najnowszy
zainstalował soft, nakładka od sunny napisał że zakutalizował hard reset /kod 1234/
instaluje na nowo i zatrzymuje się na Installing HTC_Raphael_5in1_EEU_5_05_401_1_V03.cab
po podpięciu do kompa active sync działa
a polskiego jak nie ma tak nie ma
czym to zjeść?
pozdrawiam