Słaby zasięg.

• 5 Odpowiedzi
  • 1368 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline chowix

• 10
  • Sprzęt: Htc touch pro
Słaby zasięg.
« dnia: Wrzesień 05, 2011, 23:25:52 »
Witam,

być może źle przeszukałem forum, ale chciałbym się dowiedzieć, czy wy też macie tak słaby zasięg ? Tz mam 2 telefon bardzo "stary" i zasięg trzymie się w połowie w moim domu a htc sobie nie radzi ze znalezieniem go..

Proszę o jakieś informacje

*

Offline jumpertomek

• *
  • 98
  • Sprzęt: MDA Vario IV / AmiganTomek wm 6.5 sense 2.5
Odp: Słaby zasięg.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 06, 2011, 14:39:54 »
Ja mam z playa karte teraz i mam słaby też :( bo nie wiem jak przełączyć się na nadajniki plusa na tym fonie ;/ na k700i to było prościutkie

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 06, 2011, 20:16:52 »
Cóż tu wystarczy pomyśleć windowsowo i jest jeszcze prościej (start/ustawienia/telefon/siec/wybieranie sieci: ręczne)

*

Offline chowix

• 10
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 06, 2011, 22:31:09 »
Chciałbym się zapytać o radioROM on odpowiada za "zasięg" tz możliwe że nowszy RadioROM wykluczy niski poziom zasięgu ?

ROM version: 6.1.0.0.2 WWE
ROM date: 09/15/09
Radio version: 1.02.25.19

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 07, 2011, 14:22:29 »
Powiem tak... Z Radio jest zabawa.
Niektórzy po zmianie sobie chwalą inni jeszcze bardziej narzekają, trzeba po prostu testować.
O ile mnie pamięć nie myli to na xda była cała rozpiska i szczątkowe informacje (który radio ma lepszy zasięg, na którym lepiej trzyma bateryjka etc.)

*

Offline chowix

• 10
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 07, 2011, 20:17:21 »
Powiem tak... Z Radio jest zabawa.
Niektórzy po zmianie sobie chwalą inni jeszcze bardziej narzekają, trzeba po prostu testować.
O ile mnie pamięć nie myli to na xda była cała rozpiska i szczątkowe informacje (który radio ma lepszy zasięg, na którym lepiej trzyma bateryjka etc.)

No na xda ciężko dobry soft znaleźć :/ jakbyś trafił na ten temat - napisz :)