0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pomogę w usunięciu simlocka, security unlock i CID jeżeli trzeba.
Cytat: zyxell w Październik 25, 2008, 13:12:18Pomogę w usunięciu simlocka, security unlock i CID jeżeli trzeba.Pomogę, czy odpłatnie pomożesz?Bo jeżeli pomożesz to podaj sposób na forum, podczepimy i będzie po sprawie
Cytat: qsqa w Październik 25, 2008, 16:40:16Cytat: zyxell w Październik 25, 2008, 13:12:18Pomogę w usunięciu simlocka, security unlock i CID jeżeli trzeba.Pomogę, czy odpłatnie pomożesz?Bo jeżeli pomożesz to podaj sposób na forum, podczepimy i będzie po sprawieNo właśnie mam Unlockera od Olipro i jeżeli on go nie wystawi na forum to ja chyba tym bardziej nie powinienem tego robić, i wymysliłem że mógłbym odsprzedać go dwóm osobom i tym sposobem miałbym go taniej a inni mogli by zrobić tak samo, jeżeli moderatorzy nie mają nic przeciwko oczywiście
Skoro tak sie przejmujesz że się będziesz zle czuł jak udostępnisz Unlokera na forum to moze pomyś jak się bedziesz czuł sprzedając jego program ?? A co z Prawami autorskimi ?? Bo chyba dlatego nie chcesz zamieścić go na forum bo program NIE jest Twój.
Tak podawałem nr IMEI ale wydaje mi się że oni zbierają tylko bazę IMEI, bo mail z linkiem do pobrania przyszedł ja wiem z 5 sek po dokonaniu płatności.Napisane: Październik 25, 2008, 21:03:17Cytat: donkojoti w Październik 25, 2008, 20:20:02Skoro tak sie przejmujesz że się będziesz zle czuł jak udostępnisz Unlokera na forum to moze pomyś jak się bedziesz czuł sprzedając jego program ?? A co z Prawami autorskimi ?? Bo chyba dlatego nie chcesz zamieścić go na forum bo program NIE jest Twój.Masz Rację w takim razie ani go nie wystawie ani nie sprzedam (;
HejNabylem Rafalka w Orange ,ale powiedzcie czy ktos korzystal w celu odblokowania z tej strony http://raphael.sim-unlocker.com/?gclid=CJ_blPzV3pYCFQWJ1QodMjJi2gPytam poniewaz oprocz tego znam tylko OliproPozdrawiamGlaniu
Witam. Również skorzystałem z tej strony co Glaniu. Wszystko odbyło się bez najmniejszego problemu. Mam tylko nadzieję, że gwarancja jest dalej ważna
Cytat: karl3 w Listopad 10, 2008, 12:01:48 nie martw się nie mogą odebrać gwarancji za zdjęcie simlocka w nieinwazyjny sposób
Potwierdzam program od Olipro i Cmonex można użyć tylko z jednym urządzeniem
Cytat: zyxell w Listopad 10, 2008, 11:09:51Potwierdzam program od Olipro i Cmonex można użyć tylko z jednym urządzeniemmam programik - raphael - unlocker z totalg.. jezeli ktoś chce spróbować to na priv. - podawalem przy zamowieniu imei - odblokowalem ale nie mam pojecia czy imei jest potzebny czy tez sciema.