no dobra przyszedl czas na sprawozdanie po calonocnym uzywaniu nowego romu
na poczatek to co wszystkich interesuje szybkosc - nie jest rewelecayjnie porownojac to z romami energy klikamy na program i czekamy kilka sekund az sie uruchomi
do samych bledow i zalet nadmieniam ze odrazu wlaczylem touch flo3d rezygnuja z nowego windowsowskiego pulpitu wiec go nie testowalem
-zmieniony zegar niby blachostka ale przeszkadza, budzik tez jest stary windowsowski nie z nowej manili
-niby jest allbackground ale zmiana tapety konczy sie na today screen
-nie dzialaja nikture programy jak youtube i inne
-bledy manili ktore juz niby sa naprawione ciagle wystepuja tutaj, czyli np smsy z nowego panelu sa schowane za okienkiem send
-z raz czy dwa tf3d mi sie zrestartowalo
-nie skonfigurowalo mi automatycznie polaczen internetowych
-interfejs honey corb moglby byc mniejszy, sa mody z mniejszymi ikonami bo tak to klikamy start, przewijamy, klikamy katalog, przewijamy i klikamy na program
-rom ma nowego internet explorera, skyfire, iris i oczywiscie opere, ie sprawdza sie fajnie dopuki sie niezawiesi lub poprostu sie wylaczy, skyfire dziala ladnie pod wzgledem obslugi flasha naprawde wszystko chodzi z miare przyzwoita predkoscia, iris to jakis niewypal wedlog mnie, i ogolnie rzecz biorac majac na pokladnie opere nie bedziemy korzystac z innych przegladarek bo jest z tych 4 bezkonkurencyjna choc jakby ie pracowal stabilnie to bym zlego slowa na jego temat nie powiedzial
lekko reasumujac czy warto, nie sadze choc wyprubuje jeszcze rom ShEp's, przypadl mi do gustu nowy wyglad 6,5 kolorystyka i zapewne jak wroce do energy zainstaluje nakladke ktora upodobni 6,1 do 6,5 bo pozatym brak rewelacji i mamy wrazenie ze jest to mocno niedopracowane