Słuchawka bluetooth

• 3 Odpowiedzi
  • 2565 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline e2rdo

• 16
  • Sprzęt: MDA Vario IV
Słuchawka bluetooth
« dnia: Grudzień 21, 2009, 00:43:49 »
Czy przy podłączonej słuchawce bluetooth da się ustawić, tak aby dźwięk dzwonka, oraz wibracja telefonu były uzewnętrzniane przez telefon?
Aktualnie w trakcie gdy ktoś próbuje nawiązać ze mną połączenie, telefon ukazuje iż ktoś chce się dodzwonić, słuchawka bluetooth załącza się wydając sygnał, jednak sam telefon milczy. Chciałbym to zmienić, tak aby zarówno słuchawka bluetooth dawała sygnał i jednocześnie telefon wydawał dźwięki, oraz wibrował. Proszę o instrukcję :)

*

Offline yourek

• **
  • 141
  • Sprzęt: HTC touch pro, HTC HD Mini,LG
Odp: Słuchawka bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2009, 07:24:13 »
Uzywalem kilku słuchawek bluetooth ale nigdy nie bylo tak żeby telefon milczał zawsze jest dzwonek w telefonie i słuchawce

Może wykasuj ta sluchawke i zainstaluj jeszcze raz

*

Offline Komandosik

• 830
  • Jestem jednym z tych, którzy pamiętaja przyszłość
    • Mój FB :)
  • Sprzęt: I9300
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2009, 17:43:05 »
ja mam tak nawet na zwykłych słuchawkach.

Ale mnie tez interesuje jak zrobic aby dzwonek nie był słyszalny w słuchawkach a jednynie w fonie, czesto słucham audio booków i...wczuwam sie a tu nagle TARALALALALA matka dzwoni... wku*** jest to strasznie.
Byłem posiadaczem: 106 telefonów
Ostatni telefon: S2 z NFC i9100P
Aktualnie posiadam: S3 White i9300
W razie chęci kontaktu: https://www.facebook.com/dawid.lubinski

*

Offline e2rdo

• 16
  • Sprzęt: MDA Vario IV
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 21, 2009, 22:05:00 »
W końcu, po wielu trudach, znalazłem rozwiązanie którego się nie spodziewałem gdyż odkryłem funkcję której nie znałem.
Przesunąłem dolny pasek na ustawienia, tam jest opcja "dźwięk" i na dole jest opcja "dzwoni" która była ustawiona na 0%.
teraz jest na 100% i w końcu jest jak być należy. Widocznie po podłączeniu słuchawki coś się w tych ustawieniach zmieniło, samo...