Recenzje Touch Pro :)

• 183 Odpowiedzi
  • 22505 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ladgim

• 388
  • Sprzęt: HTC Rhodium PROven 2.5 m2.1, HTC Desire
Odp: Recenzje Touch Pro :)
« Odpowiedź #180 dnia: Listopad 27, 2008, 07:42:07 »
Ano, mam Rafaela. Po zmiania ROMu (oryginalny Orange-porażka) na rom qsqi trochę lepiej ale to 3dtf to jakiś gniot cholerny. Ani to funkcjonalne ani ładne. Radio początkowo 1.02.25.19 czyli oryginalne Orangutana fatalne, po zmianie na 1.02.25.28 trochę lepiej ale i tak coś z tym sprzętem nie tak. Ogólnie jestem rozczarowany. Kaiser mimo wad daje się lepiej konfigurować i przystosować do swoich potrzeb. POczekam aż ktoś wymyśli sposób na pozbycie się tego 3dtf.

*

Offline medive

• 1323
  • Sprzęt: HTC Desire, ASUS S96S
« Odpowiedź #181 dnia: Listopad 27, 2008, 08:42:10 »
Ano, mam Rafaela. Po zmiania ROMu (oryginalny Orange-porażka) na rom qsqi trochę lepiej ale to 3dtf to jakiś gniot cholerny. Ani to funkcjonalne ani ładne. Radio początkowo 1.02.25.19 czyli oryginalne Orangutana fatalne, po zmianie na 1.02.25.28 trochę lepiej ale i tak coś z tym sprzętem nie tak. Ogólnie jestem rozczarowany. Kaiser mimo wad daje się lepiej konfigurować i przystosować do swoich potrzeb. POczekam aż ktoś wymyśli sposób na pozbycie się tego 3dtf.

jak Ci tak wadzi wyłącz....

*

Offline majkeljj

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Touch Pro, HTC 7 Mozart
« Odpowiedź #182 dnia: Listopad 27, 2008, 09:17:33 »
ja wielokrotnie wl i wyl TF3D i nie mam zadnych problemow. obecnie nie urzywam :) wylaczylem tez skin dla telefonu i przestal miec opoznienia w odbieraniu rozmow (dzwonieniu), z nakladka dochodzily nawet do 3 sygnalkow (u dzwoniacego). teraz nie trace rozmow i spokojnie kazda odbieram :)
TF3D ma jadna wade, nie idzie z tego zablokowac klawiszy :(

*

Offline Tomasz Urbanowicz

• **
  • 134
  • Sprzęt: E71 HTC Desire iPhone 3G
« Odpowiedź #183 dnia: Listopad 27, 2008, 10:55:31 »
Po wyłączeniu TF3D używasz jakiejś nakładki? Jeśli nie, mógłbyś kilka screenów pokazać jak wygląda bez?