Poniewaz w moim HTC TyNT II jest pare brakow liczylem na nowy model - przeczytalem test na
http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=1094&p=4 i mam takie wrażenia:
Moim zdaniem plusy:
- wreszcie klawiatura otwiera sie w normalna dla praworecznych strone
- zdaje sie, ze lepsza bateria (?) - to, co tutaj czytam raczej tego nie potwierdza, ale z teoretycznego punktu widzenia lepsza niz w Kaiserze.
- lepszy ekran (w Kaiserze mala rozdzielczosc niekiedy przeszkadzala)
- soft wyglda na swietnie dopracowany
- wreszcie dodali radio!
- no i spory plus - chyba w srodku nie ma nic mniej niz w Kaiserze, to samo, albo lepiej.
pytania:
- czy jakos aparatu fotograficznego w Kaiserze fatalna bedzie lepsza?
- czy bedzie dzialal tryb glosnomowiacy? (w Kaiserze jakość tego trybu to skandal, w samochodzi w ogole nie da sie rozmawiac)
- ciekawe jak w praktyce bedzie dzialac taka mala klawiaturka - w Kaiserze klawisze sa wieksze, ale i tak dla mnie za male - albo inaczej - za plaskie, tak, ze nie wygodnie je sie znajduje - w Toshibie 900 jest z tym o wiele lepiej, mimo, ze klawisze sa mniejsze.
minusy:
- wzrost wydajnosci nie powala - a niestety Kaiser sie wiesza albo pracuje slamzarnie (rzadko, ale bywa)
- zupelnie nie podoba mi sie wyglad! z wyjatkiem bardzo ladnej klawiatury, zupelnie nie elegancki. porażka! (ale to kwestia gustu)
- szkoda, ze nie ma takiego podnoszonego ekranu jak Kaiser - bardzo mi sie to podoba ijest praktyczne, szczegolnie na wykladach
- brak hardware'owych klawiszy funkcyjnych to moim zdaniem spore utrudnienie.