Przyciemniony ekran

• 3 Odpowiedzi
  • 1325 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przyciemniony ekran
« dnia: Grudzień 17, 2010, 15:18:24 »
Witam Serdecznie,
Mam taki problem ze swoim TouchPro, że po paru minutach ekran ciemnieje lecz urządzenie jeszcze się nie blokuje, gdy naciskam na ekran nie powraca do poprzedniego stanu oświetlenia tylko jest bardzo ciemny... W ustawieniach zasilania > Podświetlenie przy zasilaniu akumulatorowym mam ustawione na 4 kreseczce i mi tak by odpowiadało, lecz gdy przez parę minut nie używam tel. Ekran ciemnieje (NIE BLOKUJE SIĘ) i tak już pozostaje....

Mam wgrany AMIGAnTOMEK z tego forum.

*

Offline Usiu

• 16
Odp: Przyciemniony ekran
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 04, 2011, 20:30:38 »
Miałem ten sam problem, rozwiązaniem okazało się wyłączenie blokady telefonu. Jeśli to nie pomoże to polecam wgrać nowszą wersje, tam już ten problem nie występuje. :)

*

Offline FilipNigga

• *
  • 52
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 04, 2011, 22:42:42 »
miałem tak po wgraniu najnowszego palcolubnego buildu, lecz po 5 soft resecie (jeden za drugim) to ustąpiło i teraz telefon znów się blokuje jak trzeba...
ROM: AMIGAnTOMEK Sense 2.5 build 28244   RADIO: 1.17.25.09   CHT 1.7.1 + Nokia BH-503 & Creative EP830

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 31, 2011, 22:42:56 »
Ja proponuję w zaawansowanych opcjach zasilania zwiększyć czas "wyłączenia oświetlenia" tak do 1 minuty-powinno pomóc (ewentualnie "zrównać" go z czasem wyłączenia tel. gdy nie jest użytkowany)  :cool: