Prolem z włącznikiem

• 4 Odpowiedzi
  • 1028 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prolem z włącznikiem
« dnia: Luty 17, 2011, 20:01:34 »
Mam problem z moim Touch pro, a dokładnie z włącznikiem i wył ... gdy mam wł tel apatat sam chce sie wył noi nie działa sam przycisk właczania, po lekkim stuknięciu telefonu sam sie włącza ekran i wył, hmm nie wiem czemu mi sie tak stało, ani nie spadł ani nic mu nie było do wczoraj. ma ktoś jakiś pomyśł co to moze być?? yhy zmieniłem Roma i nic to nie dało,,, :/

*

Offline open

• 799
  • Sprzęt: Moto Defy
    Touch Pro
    Lark FreeBird 5.1
Odp: Prolem z włącznikiem
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 18, 2011, 09:59:53 »
Weź to chłopie napisz w normalnym języku to może ktoś Ci pomoże...
Mimo najszczerszych chęci nie zrozumiałem sedna problemu...  :mysli:

*

Offline cyther

• 403
  • W oczekiwaniu na nowe cudo z Jolla Mobile
  • Sprzęt: HTC Touch Pro/ Nokia n900/ Nokia n9/ LG 4X HD
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 19, 2011, 02:51:48 »
Temat powinien brzmieć: "Prolem z językiem polskim", ale nic to, chciałem pomóc, ale nawet po pijaku tego nie da się  zrozumieć... :D

Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać.
TAEL ROM v5.23683 [30AUG10]
Radio 1.14.25.35

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 19, 2011, 09:14:37 »
nie jestem małym dzieckiem i wiem jak pisać tylko że to nie jest takie łatwe do przetumaczenia... poprostu przycisk wył. i wł. tel ten górny  sam reaguje. nie naciskam na niego a sam mi sie chce wył tel. wyświetlacz mi sam sie wył i wł (stan uśpienia) po udezeniu w tel on raguje a na przycisku nie... Pierwszy raz się spotkałem z takim przypadkiem. i Prosze nie komentowac mojego pisma ...

*

Offline Hornet15re1

• 421
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 19, 2011, 09:38:45 »
Kolego czyli ewidentnie masz popsuty przycisk włączania,cos sie w nim rozsypało i załącza sie kiedy chce. A nie dziw sie że ktos nie mógł sie domyśleć o co Ci chodziło jak pisałeś skrótami. Czyli musisz odwiedzić jakiś serwis lub wysłać do serwisu autoryzowanego o ile nie będą zadać za wiele za wymianę przycinku
Nokia 3210-Nokia 3330-Nokia 6610-Nokia 6822a -Nokia N70 - HTC DIAMOND - HTC TOUCH PRO-SAMSUNG SPICA - HTC DESIRE Z

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...