Problem z wyjściem ze stanu uśpienia

• 4 Odpowiedzi
  • 866 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ManDragon

• 16
  • Sprzęt: MDA VARIO IV
Problem z wyjściem ze stanu uśpienia
« dnia: Lipiec 12, 2011, 20:28:46 »
Mam problem ze swoim MDA Vario IV z najnowszym softem AMIGAnTOMEK. Otóż czasem po uśpieniu przyciskiem zasilania po jakimś czasie PDA nie odpowiada na nic poza przyciskiem resetowania. Po soft resecie działa normalnie.
 Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale zwiechy zdarzają tylko wtedy kiedy telefon jest noszony w kieszeni (raczej się nie przegrzewa np w czasie nawigacji ma dużo większa temperaturę), jeśli leży na biurku to działa bez problemów i zawsze się wybudza. Hard reset był robiony więc możliwe że to usterka sprzętowa?

Odp: Problem z wyjściem ze stanu uśpienia
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2011, 23:51:51 »
a jak rozsuniesz to sie wybudza ??

*

Offline ManDragon

• 16
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 14, 2011, 20:28:01 »
a jak rozsuniesz to sie wybudza ??
też nie, reaguje tylko na przycisk resetu

*

Offline anonim001

• **
  • 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 14, 2011, 22:36:55 »
Czyli się wiesza? Na innych ROMach też to występuje? jeśli nie reaguje nawet na rozsunięcie to prawdopodobnie jest to wina oprogramowania, bo z tego co wiem to obracanie ekranu po rozsunięciu jest wykrywane magnetycznie...

*

Offline ManDragon

• 16
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 15, 2011, 20:02:50 »
Czyli się wiesza? Na innych ROMach też to występuje? jeśli nie reaguje nawet na rozsunięcie to prawdopodobnie jest to wina oprogramowania, bo z tego co wiem to obracanie ekranu po rozsunięciu jest wykrywane magnetycznie...
Na innych romach jeszcze nie sprawdzałem ale chyba wrzucę na próbę goły rom sunnysoftu