no wlasnie ...
jest dupa bo jedyne co widze to ekran kalibracji (jeszcze kilka godzin i bedzie mi sie snil) <placze> W zwiazku z powyzszym opcja z podmiana welcome.exe odpada, ale i tak dzieki za sugestie

Odnosnie MyMobiler to zaobserwowalem, ze u kumpla na Kaiser'rze laczy sie bez problemu co oznacza ze moj sprzet wiszac na kalibracji ma nieskonfigurowanych jeszcze wiele rzeczy. Oznacza to rowniez ze MyMobiler laczy sie na nieco innej warstwie niz ActiveSync bo AS jest zsynchronizowany i moge wejsc na urzadzenie. Szkoda troche, bo zgodnie z zalozeniem MyMobiler powinien sie skolei synchronizowac z AS - jak widac dziala to w nieco bardzij zlozony sposob. Ale jest swiatelko w tunelu

- MM moze laczyc sie po IP. Byc moze tutaj nalezy szukac rozwiazania - czy ktos probowal ? Bo moj widze ze probuje sie polaczyc ale pyta o haslo i nie wiem o co chodzi... przeciez ROM przywrocony, nie ma hasla, probowalem domoslne cztery zera, moj stary PIN do fonu tez, reset passwd nie dziala, pustenie dziala.. hmmm.. Jakies pomysly ? Wiem, ze przynudzam juz .. ale rece mi juz opadaja

Chyba nie pozostaje mi nic innego jak odeslac takiego i zobaczymy.. :/
P.S. jest jakis patron elektroniki uzytkowej ? ;p .. bo chyba czas sie pomodlic