Pare pytan o Touch Pro

• 2 Odpowiedzi
  • 681 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ja678

• 10
Pare pytan o Touch Pro
« dnia: Grudzień 22, 2008, 17:31:50 »
Witam,
mam pare malych problemow ze swoim Touch Pro. Jakby ktos mogl pomoc bardzo bym prosil.
1. gdy zgralem pare mp3 z kompa na tel, zostaly zapisane w "moje dokumenty", ale tylko niektore moge odtwrzyc(przez "muzyka" w today - przez odtwarzacz Windows Media wszystko jest ok).
2. zgralem sobie skype i pocketgg. Wszystko niby ok w skype dopuki chce zadzwonic-wywala mnie wtedy ze skype, a do gg wogole nie moge sie dobic;/(polaczenie z netem przez wlan - zazwyczaj 2kreski, czyli chyba nie tak zle). atak btw jest opcja do skype/gg zeby logowalo sie automatycznie przy polaczeniu z wifi?
3. Znalazlem gdzies na forum program do pokazywania stanu baterii procentowo. Teraz zamiast pokazywania procentow pokazuje normalnie jak bylo, tylko ze caly czas jest max baterii(nawet jak wyswietla sie komunikat, ze bateria pada)
4.  No i ostatnie - jak mam pare programow do zainstalowania spakowanych, to jak odpalam zip to pojawia sie animacja windowsowska na srodku ekranu i sie tnie. W sumie nie doczekalem sie do zainstalowania pliku, ale naprawde dlugo to trwalo, chyba nie powinno tak byc.

W sumie to chyba tyle,
z gory dzieki za jakokolwiek pomoc :)

*

Offline anatidus

• *
  • 72
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO
Odp: Pare pytan o Touch Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 22, 2008, 20:32:01 »
1. Wszystko powinno ci normalnie śmigać jeśli chodzi na WMP. Sprawdź czy widzi Ci je w TF3D player. Jak nie to wrzuć je na kartę i spróbuj.
2. U mnie skape i gg działa normalnie. Przez skape dzwonie czasem za pomocą WiFi. Jeśli chodzi o GG (MobileGadu) chodzi normalnie choć z nieznanych przyczyn czasem zrywa połączenie z serwerem Ale jak by nie patrzeć chodzi.
3. Znajdź sobie na xda-dev. caba z stanem baterii. Zainstaluj. Jak nie pomoże to HR.
4. Nie jasne... Jeśli chodzi o rozpakowywanie arch. to spróbuj PocketRar.

Podsumowując obstawiam ze coś sobie namieszałeś i HR byłby najlepszym wyjściem. Jeśli nie pomoże to może warto by pomyśleć nad innym romem. A jeśli wgrałeś już inny to być może zaraz po wgraniu nie było HR?

Pzd.

*

Offline ja678

• 10
Odp: Pare pytan o Touch Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 22, 2008, 22:01:54 »
rom mam orangowski. hr nie chce robic bo chyba wtedy wszystkie dane strace. A co do tych nutek w tf3d towlasnie tam mi ichnie odczytuje. sprobuje przrzucic x pocket na mobilegg. no i dzieki za ten rar, musze sobie zalatwic ;)

dokladiej rzecz ujmujac, skype dzialado puki chce gdzies zadzwonic. A z gg to mam komunikat: nie mozna zapisax ustawien czy cos takiego.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2008, 22:31:13 wysłana przez ja678 »