pamięć sms?

• 3 Odpowiedzi
  • 686 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pamięć sms?
« dnia: Grudzień 21, 2008, 17:19:23 »
Witajcie!
dzisiaj zostałem powalony na kolana  ;-)  w moim vario4 pojawił się komunikat "pamięć sms pełna"  naprawdę telefon o tak dużej ilości pamięci nie zapisuje w niej sms? a tylko na karcie sim?
jeżeli tak jest naprawdę...to szokująca to prawda jest... i wtedy mam kolejne pytanie-czy jest jakaś aplikacja która to umożliwia?

*

Offline szarik.rcm

• **
  • 218
    • http://www.fifam.info
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro
Odp: pamięć sms?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2008, 18:52:18 »
Ja w swoim TP miałem swego czasu ponad 1000 smsów, więc raczej problem ograniczonej ilości nie występuje w nie brandowanym modelu. Nie wiem jak jest w Vario IV, ale to chyba też mało prawdopodobne. Może coś w opcjach wiadomości da się pozmieniać?

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 22, 2008, 18:15:27 »
No dokładnie - w sprzęcie z Orange też nie ma tego problemu więc raczej nie sądzę żeby ERA blokowała w jakiś sposób zapisywanie smsów w pamięci telefonu... Ja w swoim LG doszedłem do 2000 ;)

A nie bawiłeś się przypadkiem z jakimiś programami do zmiany rejestru itp?
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 25, 2008, 19:07:59 »
No dokładnie - w sprzęcie z Orange też nie ma tego problemu więc raczej nie sądzę żeby ERA blokowała w jakiś sposób zapisywanie smsów w pamięci telefonu... Ja w swoim LG doszedłem do 2000 ;)

A nie bawiłeś się przypadkiem z jakimiś programami do zmiany rejestru itp?

dobra przyznaje-mialem zly dzien/bylem zmeczony i zachowalem sie jak lama nie znajaca polskiego  ;)
komunikat ktory mi sie pojawial oznajmial cos w stylu:" karta sim pelna-jezeli chcesz dalej zapisywac wiadomosci (na niej)-skasuj zbedne sms
zle zinterpretowalem... sorry