oglądanie filmów

• 7 Odpowiedzi
  • 935 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

oglądanie filmów
« dnia: Luty 01, 2009, 23:46:14 »
Witam,
Zamierzam właśnie kupić Touch Pro i zastanawiam się jeszcze nad jednym. Czy nadaje się on do oglądania filmów? Wiem, że najbardziej do oglądania filmów się nadaje plazma 50cali no ale nie zawsze da się ją spakować do kieszeni :)
pozdrawiam

*

Offline Sztef89

• **
  • 127
  • Sprzęt: HTC HD2 (Leo)
Odp: oglądanie filmów
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2009, 00:22:51 »
oczywiście ze się nadaje ! niby 2,8" to nie dużo ale za to jakość obrazu jest świetna. Wgrywasz bez żadnych kompresji film i odtwarzasz programem Coreplayer. Jak się jakiś film zacina (co się rzadko zdarza to zmieniasz na lekko gorszą jakość i chodzi płynnie) miałem wiele mp4 (ajfona też) ale najbardziej jestem zadowolony z mojego Touch Pro ;)
ROM: Windows Phone 7 Mango (7720 PLK)
Radio: 5.51T.09.29a_22.32.50.10U
SPL: 1.46 HardSPL: 2.08

*

Offline mattcrow

• **
  • 218
  • Sprzęt: HTC Touch Pro T7272 + 16GB     Samsung SGH-i900 16GB
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 02, 2009, 00:43:18 »
hmm... gdybym dziś kupował "telefon" to zastanawiał bym się jeszcze nad Touch HD, ale wybór padłby i tak na Pro.
ja polecam, nie jeden film na nim obejrzałem i jestem zadowolony. ale jeśli nie zależy Ci na klawiaturce, to bierz HD
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 02, 2009, 00:51:47 »
No właśnie raczej bez klawiatury się nie obejdzie.

Nie wiem czy za dużo nie wymagam, ale spytać zawsze można: a jak jest z napisami? :)

*

Offline mattcrow

• **
  • 218
  • Sprzęt: HTC Touch Pro T7272 + 16GB     Samsung SGH-i900 16GB
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 02, 2009, 00:54:49 »
wiesz co szczerze to na Pro nie oglądam filmów z napisami, jadę bez, albo z lektorem...
ale TCPMP to potrafi, i robi to z powodzeniem, poszukaj na forum- było o tym kilka wątków, bo ja idę spać ;) jutro do pracy ;)
pozdrawiam
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 02, 2009, 01:01:31 »
ok, jak się w ogóle da odtwarzać z napisami to mi wystarczy, jeszcze nie mam TP więc w szczegóły będę się później zagłębiał.
Dzięki za info

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 02, 2009, 13:31:24 »
Witam,
Zamierzam właśnie kupić Touch Pro i zastanawiam się jeszcze nad jednym. Czy nadaje się on do oglądania filmów? Wiem, że najbardziej do oglądania filmów się nadaje plazma 50cali no ale nie zawsze da się ją spakować do kieszeni :)
pozdrawiam

1,5 mies temu też stałem przed wyborem palmfona. Nie żałuję, że mam HTC Touch Pro. Cały czas odkrywam coś nowego. Ostatnio: mapy turystyczne na OziExplorerze :) Oglądanie filmów wbrew pozorom jest ogromną zaletą, gdy wyjedzie się gdzieś na urlop :) Na tym sprzęcie nie ma z tym najmniejszych problemów.

*

Offline LukAnt

• **
  • 228
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 02, 2009, 18:28:55 »
Jak najbardziej mozna ogladac filmy. JA czesto na noc do wyra biore TP z jakims filmem.
Sciagnij sobie z youtube pierwszy lepszy filmik z literami i obadaj jak to wyglada. Filmów już nie musisz przerabiać, TP spokojnie czyta .flv no i rozdzielczosc jest akuratna bo filmy z YT sa w VGA
Najczęstsze kłamstwo w Internecie?
- Szukałem, ale nie znalazłem