odwrócony ekran

• 3 Odpowiedzi
  • 2283 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

odwrócony ekran
« dnia: Marzec 05, 2010, 15:25:24 »
witam. jestem szczęśliwym posiadaczem raphael'a od około tygodnia. mam problem z odwróconym ekranem przy grze worms i Tonym hawk'u. bardzo zależy mi na tych grach z powodu fascynujących wykładów. próbowałem już z wvgafix3 lecz nic mi to nie pomogło. używałem opcji szukaj + google, jednak nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a mianowicie czy da sie coś z tym zrobić.
pozdrawiam

Odp: odwrócony ekran
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 05, 2010, 15:40:36 »
witam. jestem szczęśliwym posiadaczem raphael'a od około tygodnia. mam problem z odwróconym ekranem przy grze worms i Tonym hawk'u. bardzo zależy mi na tych grach z powodu fascynujących wykładów. próbowałem już z wvgafix3 lecz nic mi to nie pomogło. używałem opcji szukaj + google, jednak nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a mianowicie czy da sie coś z tym zrobić.
pozdrawiam

no z nazwy to ten fix na pewno ci nie pomoże bo TP to VGA a nie wvga, możesz użyć programu gyrator i go skonfigurować względem pożądanych aplikacji.

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 05, 2010, 16:56:16 »
W Wormsach wystarczy przestawić orientację ekranu (w ustawieniach gry). W Tony Hawku możliwe, że też.
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 05, 2010, 17:29:09 »
ok dzięki. zainstalowałem gyrator 2 (fajny ten programik) i zainstalowałem ponownie wormsy. W robakach znalazłem ustawienia orientacji w tonym niestety mi się nie udało tego znaleść
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2010, 21:56:55 wysłana przez misiaczek-bartek »