0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
udalo mi sie znalezc plugin do napisow do tcmpm 0.7?Wystarczy subs.plg wrzucic do folderu tcmpm. Na polskim romie udostepnionym przez qsqa wystarczy do folderu windows.potem trzeba w zakladkach zaznaczyc enable subtitle
CorePlayer jest obecnie najlepszy.Ale ma jedną wadę - nie obsługuje dźwięku AC-3, dlatego warto mieć również jego poprzednią (darmową) wersję - TCPMP.
Cytat: xaban w Listopad 30, 2008, 12:31:16CorePlayer jest obecnie najlepszy.Ale ma jedną wadę - nie obsługuje dźwięku AC-3, dlatego warto mieć również jego poprzednią (darmową) wersję - TCPMP.Mam pewien problem. Na różne sposoby i różne wersje TCPMP próbuje zainstalować na TP ale nic nie działa ? Macie moze jakąś wypróbowaną wersję programu, która hula na TP ? Albo coś innego co pozwoli oglądać filmy Bede wdzięczne za linkipozdr
Cytat: KomandoRamboRoki w Grudzień 01, 2008, 20:41:52Cytat: xaban w Listopad 30, 2008, 12:31:16CorePlayer jest obecnie najlepszy.Ale ma jedną wadę - nie obsługuje dźwięku AC-3, dlatego warto mieć również jego poprzednią (darmową) wersję - TCPMP.Mam pewien problem. Na różne sposoby i różne wersje TCPMP próbuje zainstalować na TP ale nic nie działa ? Macie moze jakąś wypróbowaną wersję programu, która hula na TP ? Albo coś innego co pozwoli oglądać filmy Bede wdzięczne za linkipozdrhttp://rapidshare.com/files/169206178/TCPMP-0.72RC1.zip.html