Dziekuje za pomoc, ale mimo to niestety ;/ nie udalo sie. Jak odpalam CABa na urzadzeniu wyskakuje mi ze plik nie jest przeznaczony dla tej wersji urzadzenia 
zalezy mi na tym zeby podkrecic rafala ;/
Mi też tak wyskoczyło. Ja zainstalowałem wersję 1.07 nie 1.06 WiMoSpeed, no i mogłem odpalić program bez problemów.
Do tego linku gdzie był CF 3.5 są jeszcze jakieś pliczki Lumos i BacklightHotFix . Ja siedzę teraz na ROMie Tael, używacie tego Lumosa albo BacklightHotFixa? Zaciekawiły mnie ale nie wiem czy jest mi to potrzebne czy nie ^ ^.
Jak na razie jest 672 i nie ma problemu. Kumpel mówił, że jak kręcił to po miesiącu bateria mu spuchła i lipa była. To był htc s710.
ok kręcę do 700... jest 710.
Powyżej 800 touch flo mi sie zawiesza, a reszta działa ok, jednak wrócilem do 748,8 mhz i od wczoraj wszystko ok
Czy jest możliwe, ze na mniejszym taktowaniu touch flo będzie chodził lepiej? Jak na razie mam 710, wbije mu 729 i na tym koniec, ale wydawało mi się, że chyba przy przesuwaniu ekranu mniej zamulało na 600 coś niż na ponad 700, ale może tylko mi się tak wydaje

.
729 max, później już zacięło to szybko res i ustawie na 710Mhz. Jeżeli coś by się złego działo to napiszę tutaj

.
Powodzenia przy kręceniu.