Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Raphael
Niedziałająca klawiatura QWERTY
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
5 Odpowiedzi
1062 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Plot3k
5
«
dnia:
Marzec 03, 2010, 21:19:48 »
Witam,
Mam nowy problem z telefonem... Dotyczy to niedziałającej klawiatury qwerty. Przy rozsunięciu telefonu, podświetla się bardzo pięknie, tak jak należy, natomiast nie idzie napisać sms'a albo notatki. Po prostu 0 reakcji. Początkowo da się wcisnąć klawisz caps lock, zaświeci się dioda sygnalizująca, ale po 3 sekundach klawiatura wygasa i zamiera. Zmieniłem soft z myślą, że to pomoże, ale jednak nic to nie dało... Jakieś pomysły?
waclaw
270
Odp: Niedziałająca klawiatura QWERTY
«
Odpowiedź #1 dnia:
Marzec 04, 2010, 04:21:51 »
widzę, że masz identyczne objawy co ja, ale u mnie po wystąpieniu problemu wystarczy SR więc mój error raczej leży w sofcie. Tobie ta klawiatura wogóle nie działa ? Jeżeli tak a juz zmieniałeś soft i radio to chyba pozostaje serwis. Najlepiej jeszcze przetestować na oryginalnym romie.
M600i>P535>Diamond>TouchPro>N900>Desire Z>HTC One S>Galaxy Note 2>HTC One Max
Plot3k
5
«
Odpowiedź #2 dnia:
Marzec 04, 2010, 07:24:33 »
Radio zostalo stare, chyba to nie grzech. Z serwisem to niezbyt mi sie usmiecha, mam podbita karte gwarancyjna, ale brak dowodu zakupu... Klawiatura dziala przez pierwsze 2-3 sec od rozsuniecia, potem jakby sie zawiesza i nie idzie pisac. Na sieci znalazlem, ze moze to byc problem z gniazdem tasmy
remolinek69
32
Sprzęt: HTC HD2
«
Odpowiedź #3 dnia:
Marzec 04, 2010, 20:32:44 »
Witam.Jakby co to moge pomoc z nowa klawiatura qwerty do Twojego tela.pozdro
gg5679400
krystianb
265
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marzec 05, 2010, 12:11:04 »
U mnie takie numery dzieją się przy włączonym wifi. Kiedyś wystarczało przełączenie trybu zasilania na najlepszą wydajność (komunikacja bezprzewodowa) Teraz już działa ona tak jak sama chce.
U Ciebie to się dzieje przy wyłączonym wifi?
Plot3k
5
«
Odpowiedź #5 dnia:
Marzec 09, 2010, 18:53:09 »
Z Wifi czy bez klawiatura i tak i tak nie dziala... Najgorsze jest to, ze nie mam zadnej faktury na telefon, jestem drugim wlascicielem. Gwarancja podbita do kwietnia 2011.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »