0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
z 6.1 no to Proven 2.3 bo raz po polsku dwa bardzo fajny.z 6.5 to Energy "genesis" z 20 wrzesnia.Ale teraz to bym poczekał na najnowszego Energy bo i ponoć tachi dialer już wideo-rozmowy obsługuje i ponoć nowa manila ma być.
Kolego sudi242 mógłbyś zapodać linka na xda z tym dialerem tachi z działającymi video rozmowami?A co do romu to jak polski to proven w wersji 2.3A jesli angielski to oczywiście Energy
sudi242 dzięki dzięki dzięki jak będziesz miał coś dobrego i sprawdzonego zawsze mile widziany link a tak poza tym energy rom rewelacja oj długa będe go miał
Cytat: dawidggg w Październik 10, 2009, 09:43:49sudi242 dzięki dzięki dzięki jak będziesz miał coś dobrego i sprawdzonego zawsze mile widziany link a tak poza tym energy rom rewelacja oj długa będe go miałmoze inaczej co chcecie dodac do energy:) to wam podrzuce rozwiazanie:) bo energy to u mnie jest non stop testowane z kazdym softem i z ulepszeniami do niego:1-mms tylko 100kb ,2- po nacisnięciu Shift wciąz małe litery ,3-na tym radio w paczce straszne szumy podczas rozmowy, w porównaniu z proven 2.3 na tym radio rewelacyjna jakośc rozmów,poza tym baterie mi strasznie połyka ROM bardzo fajny,bajerancki gdyby nie te błedy to by było super może jakies rady.
Cytat: sudi242 w Październik 12, 2009, 09:48:43Cytat: dawidggg w Październik 10, 2009, 09:43:49sudi242 dzięki dzięki dzięki jak będziesz miał coś dobrego i sprawdzonego zawsze mile widziany link a tak poza tym energy rom rewelacja oj długa będe go miałmoze inaczej co chcecie dodac do energy:) to wam podrzuce rozwiazanie:) bo energy to u mnie jest non stop testowane z kazdym softem i z ulepszeniami do niego:1-mms tylko 100kb ,2- po nacisnięciu Shift wciąz małe litery ,3-na tym radio w paczce straszne szumy podczas rozmowy, w porównaniu z proven 2.3 na tym radio rewelacyjna jakośc rozmów,poza tym baterie mi strasznie połyka ROM bardzo fajny,bajerancki gdyby nie te błedy to by było super może jakies rady.1 jest patch do mms a wlasciwie wpis do rejestru:)2 klawiatury nie wysuwam wiec nie wiedzialem o tym bledzie:(3 radio ..... mi trzyma 2-3 dni jak sie nawet zabardzo bawie nawigacja i lataniem po inecie:) wiec tez o tym nie wiedzialem:(