0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a mni nurtuje to: "YouTube w oknie przeglądarki: oglądaj filmy z youtube w identyczny sposób jak na kompuerze, teraz jest to możliwe bez zbęcnych komplikacji" juz pytalem ale moze ktos doradzi jak to uzyskac PodrawiamGlaniu
BTW gdyby ktoś ogłosił to dla OMNI pewnie w jeden dzień miałby 100klientów
nie, to jest zwykłe buractwo, bo pewnie nawet złotówki nie przeleje z aukcji na konto autora romu
jak nazywa się ten program do wyciszenia dzownka i budzika przez odwrócenie ekranem do dołu?na symbiana był flipcostam a tutaj?
a taki offtop:aktualnie w telefonie mam tak, że przyciskając dłuuugo przycisk odłożenia słuchawki blokuje mi się klawiaturaa czy można do takiego dłuuugiego wciśnięcia, przypisać program?i czy da się to zrobić bez instalacji kolejnych smieciowych programików na telefonie (np. zmieniając cos w rejestrze?)
no to wiem, ale tam wole mieć wybieranie głosowe,a pod czerwoną się da jakoś? (rejestr, programik jakiś dodatkowy)
a tych jeleni pewnie znajdzie sporo, juz 2 kupiło BTW gdyby ktoś ogłosił to dla OMNI pewnie w jeden dzień miałby 100klientów
Mi z tego pakietu najbardziej spodobała się zakładka "Menadzer komunikacji" w TF3D i wyłączanie 3G w menadżeze komunikacji.Gdzie to mogę znaleźć?
Mi niestety po zinstalowaniu cab'a z menadzerem z 3G (punkt 4) nic się nie zmieniło a co do zakładki menadże komunikacji w TF3D czy ten TF3D polski (punkt 10) ją dodaje - przyznaję szczerze że tego nawet nie próbowałem bo z opisu wynika że jest to spolszenie a nie że dodaje zakładkę więc nie próbowałem bo mam orginalnie polskie (soft z Orange)
To zajmuje conajmniej 2 sekundy w googleproszę bardzo:http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads.html
Witam,przegladam ta super oferte z allegro i mam pare pytan do wyjadaczy:1. jak dodac zakladke "call history" do TF3D? mam advanced config, odhaczam w menu>more seetings>touch flo... ale jak akceptuje zmiane przez ok to mi wraca home screen i nic nie zmienia. nie wiem osso chozi...2. jak wlaczyc jako osobna zakladke w TF3D "Manager Komunikacji" i "ustawienia dzwiekow"?pozdro!
...no wlasnie nie bardzo tak sie da.AD 1: jak zaznacze w AC call history i klikne OK to mi wywala do ekranu glownego (home screen). Jesli wroce do AC to znowu "call history" mam nie zahaczone.Po sugestii zrobilem wlasnie po takiej akcji SR i nici of course... jakies sugestie?AD 2: ale jak wlaczyc te zakladki "Manager Komunikacji" i "ustawienia dzwiekow". Nie mam ich w AC w menu od TF3D.