[TF3D] logo operatora MILEGO DNIA - zmiana tekstu, ikona 3G w menadżerze

• 3 Odpowiedzi
  • 1482 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pjpol

• 6
tak jak w temacie. Wiem, że temat przewinął mi się gdzieś na PDA, ale nie znalazłem go w sekcji Raphael'a, A moim zdaniem przydałby się tutaj. moje pytanie jest następujące:
Jak zmienić podaną wartość MILEGO DNIA lub zastąpić tekst grafiką rastrową (z tego co pamiętam to padł gdzieś tekst, że jest to możliwe)
Co odpowiada za wartość ikony 3G w menadżerze połączeń? Zmieniłem wyświetlanie opcji w Advanced Config, ale nie ma tam żadnej ikony i troche to smutno wygląda :P

jeżeli jest jakieś przekierowanie na temat to poproszę o linka lub wklejenie treści w temacie :)
Nigdy nie jest tak źle by nie mogło być gorzej !!!

*

Offline kjawo

• 30
Odp: [TF3D] logo operatora MILEGO DNIA - zmiana tekstu, ikona 3G w menadżerze
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 08, 2009, 09:30:41 »
Personalizer 2.0 - Jest to narzędzie, umożliwiające w prosty sposób zmienić wszystkie nazwy operatora znajdujące się w Twoim urządzeniu na jakie tylko zechcesz. Dzięki temu przykładowo na głównym ekranie będzie widniał zamiast nazwy operatora Twój własny tekst.
Pobierz:

http://www.maxprograms.pl/pobieranie,1443.html

*

Offline HTCTP

• *
  • 59
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 08, 2009, 18:31:28 »
tak jak w temacie. Wiem, że temat przewinął mi się gdzieś na PDA, ale nie znalazłem go w sekcji Raphael'a, A moim zdaniem przydałby się tutaj. moje pytanie jest następujące:
Jak zmienić podaną wartość MILEGO DNIA lub zastąpić tekst grafiką rastrową (z tego co pamiętam to padł gdzieś tekst, że jest to możliwe)
Co odpowiada za wartość ikony 3G w menadżerze połączeń? Zmieniłem wyświetlanie opcji w Advanced Config, ale nie ma tam żadnej ikony i troche to smutno wygląda :P

jeżeli jest jakieś przekierowanie na temat to poproszę o linka lub wklejenie treści w temacie :)
A jak zrobić żeby nie było loga 3G.
Nie mogę tego odszukać.

*

Offline adrock

• 428
  • Sprzęt: HD2 SGS2
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2009, 20:42:14 »
Naciskasz "zieloną" słuchawkę
Menu - Opcje - w ustawieniach wybierasz Pasmo
Wybierz tryb sieci - GSM