Czy jest możliwość aby zlikwidować błąd zegara/ czasu w TF3D, chodzi mi o to ze powiedzmy mamy godzinę 11:20 wciskam przycisk uśpienia telefonu (ten na górze telefonu) po paru godzinach włączam go ponownie i przez jakies 2-3 sekundy widać cały czas godzinę 11:20 dopiero po tym czasie zegar jakby się odświeża i wyświetla poprawną godzinę. Jest to bardzo denerwujace ponieważ w pierwszym momencie jak widzisz godzinę to inaczej człowiek ocenia czas, dopiero po chwili zdaje sobie sprawę ze zegar musi się chwile odświeżyć, w zadnym innym telefonie tak nie miałem, a w TP mnie to irytuje, wiec proszę kogoś kto ogarnia ten temat o jakieś rozwiązanie.

Czytałem wszystkie wątki odnośnie tego problemu ale nie znalazłem tam rozwiązania.
Linki do poprzednich wątków:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=115201.0http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=121756.0Próbowałem instalować różne ROM-y różnych ludzi z xda-developers niestety wszystkie maja ten denerwujacy blad, u Qsqi tez w PROVEN ROM-ie to jest ( (w każdej wersji) aktualnie użytkuje wersje 1.14a która moim zdaniem jest najlepsza ze wszystkich ROMów jakie testowałem).
Wiem ze to wina TF3D bo ta animacja ma troche opóźnienie szczególnie zauwazalne kiedy zrobi sie godzina 00:45 a telefon ostatnio budzony z trybu uspienia był przed godzina 00:00 to TF3D animuje każdą minute przerzucania kartek tak tylko 45 razy bez sensu :/ Moze da się te animacje jakoś wyłączyć ? W każdym bądź razie z Touch Flo 3D niechce rezygnować bo jest świetny gdyby nie ten opóźniony zegar.
Mam również zainstalowany program S2U2 w wersji 1.45 i ten lag / opóźnienie zegara również wystepuje w tym programie po wybudzeniu telefonu, tak samo to jest widoczne jak w TF3D.
Instalowałem tez program który synchronizuje czas co 10 minut ale do niego cały czas potrzebne jest połączenie z netem, takie cos nie rozwiązuje problemu bo musiałbym mieć cały czas WiFi włączone a energie zżarło by raz dwa.
Proszę jakieś mądre głowy o wypowiedzenie się w tej kwestii i ew. rozwiązania problemu, pewnie nie tylko mnie ten problem irytuje.
Z góry serdecznie dziękuje