Jak przewijać albumy w zakładce muzyka?

• 5 Odpowiedzi
  • 910 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline skandal

• *
  • 61
  • Sprzęt: HTC HD2
Jak przewijać albumy w zakładce muzyka?
« dnia: Listopad 04, 2009, 18:17:58 »
Witam. To mój pierwszy post tutaj i od razu z bardzo prozaicznym (idiotycznym :evil:) pytaniem. Od dłuższego już czasu mam Touch Pro i mimo, że do słuchania muzyki używam S2P to z nudów lub z ciekawości kilka już razy próbowałem się uporać z "problemem" niemożności przewijania albumów w zakładce muzyka. Okładki albumów są wyświetlone ale przewijąją się jedynie utwory z danej płyty. Tak więc by przejść do następnego albumu (bez wchodzenia do biblioteki) musiałbym paluchem lecieć po piosenkach. Na materiałach wideo z Touch Pro ślicznie widać, że można przewijać albumami a ja mimo, że przejrzałem instrukcję, pogooglowałem w necie dalej sobie nie radzę. O co z tym chodzi?
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2009, 18:20:30 wysłana przez skandal »

*

Offline skandal

• *
  • 61
Odp: Jak przewijać albumy w zakładce muzyka?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 09, 2009, 11:27:36 »
Nie ma chętnych do pomocy?

*

Offline nixs

• **
  • 236
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 09, 2009, 16:46:35 »
do tej zakladki nigdy nie zagladalem bo do sluchania mp3 sluzy sprzetowy odtwarzacz mp3 a nie telefon, ale mysle musisz podac wiecej szczegolow, bo ja na najnowszym energy z manila 2.5 wlasnie to sprawdzilem i nie ma proglemow poprostu przesuwa sie palcem w bok i jest nastepny album, ale mowie bardzo mozliwe i raczej napewno jest to tylko zasluga manili 2.5, dlatego opisz jaki rom i jaka wersja tf3d
Networked Individual Xperienced in Sabotage

*

Offline skandal

• *
  • 61
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 09, 2009, 19:20:24 »
ROMu 1.90.69.4 nie zmieniałem, Manila 2.0 I tutaj oczywiście paluch w lewo/w prawo na okładkach albumów = zmiana zakładki a nie płyty.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 14, 2009, 14:54:06 »
nie wiem czy się da w ogóle. Mi działa identycznie jak Tobie skandal, z tym że telefon zawsze w torbie leży, mam ustawione shuffle i na słuchawkach zmieniam piosenki. Nie potrzebowałem nigdy zmieniać albumu, także nigdy nie doszukiwałem się tego.

*

Offline skandal

• *
  • 61
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 15, 2009, 17:39:43 »
Dziwne bo pamiętam filmiki na YT z 2008 reklamujące Touch Pro i można było przewijać albumy. Zresztą co tam, przedwczoraj po Hard Resecie wgrałem ROM z HTC Sense. Manila 2.5 zagościła na próbę, na stałe pewnie będzie 2.1
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 02:16:49 wysłana przez skandal »