0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zgadza się neta mam po gprs, a kółko w mini operze nie działa.
Cytat: karl3 w Listopad 11, 2008, 22:03:09Zgadza się neta mam po gprs, a kółko w mini operze nie działa.Wyprobuj UCWEB - ja zwolennik Opery, Opery Mini przeszedlem na ta chinska przegladarke. Pozera mniej bajtow od Opery Mini, a przyjazniej integruje sie z systemem - jest wersja na WM, java i Symbiana. Szczerze polecam.
Ta przeglądarka UCWEB jeszcze chyba nie jest robiona na WM 6.1 w cab, wywala błąd po czym się uruchamia, ;hmm. Wersja jawa ma taką samą wadę jak mini opera - malutka czcionka. W każdym razie jak ktoś ma działającą wersje np: w cab to proszę o linka.
Cytat: karl3 w Listopad 12, 2008, 11:23:09Ta przeglądarka UCWEB jeszcze chyba nie jest robiona na WM 6.1 w cab, wywala błąd po czym się uruchamia, ;hmm. Wersja jawa ma taką samą wadę jak mini opera - malutka czcionka. W każdym razie jak ktoś ma działającą wersje np: w cab to proszę o linka.przegladarka ta jest mega szybka, ale nie najlepiej strony wyswietlanie chce mi sie szukac znowu caba na tej stronie, wiec daje link do caba, z ktorego instalowalemhttp://www.speedyshare.com/468752180.html