HTC Touch Pro. CZemu sie zawiesza????

• 5 Odpowiedzi
  • 2297 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC Touch Pro. CZemu sie zawiesza????
« dnia: Marzec 19, 2009, 21:37:46 »
Kupiłem niedawno HTC Touch Pro i ogolnie świetny telefon dużo funkcji ulatwia prace biurowe i korzystanie z netu. Ale bardzo często zawiesza sie na 2 sekundy i więcej lub też niektóre programy nie chcą się włączac? Dopiero jak go zrestartuje to hula. Czasem staje się to irytujące. Czy wgranie nowego softu może pomóc, aktualnie mam soft ORANGE. Pomóżcie bo zaczyna mnie to drażnic. Ewentualnie powiedzcie gdzie ktos może zaradzic we Wrocławiu.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: HTC Touch Pro. CZemu sie zawiesza????
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 19, 2009, 22:24:06 »
Standardowo po przyciśnięciu na "x" program się minimalizuje, jak za dużo pootwierasz to zaczyna mulić. Zainstaluj sobie jakiegoś managera albo ustaw (pewnie masz już taki od HTC) w Rafałku żeby się wyłączało po tapnięciu na "x". Najpierw jednak poczytaj ten dział i instrukcję obsługi to się dużo rozjaśni.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline szqudii

• **
  • 181
  • Sprzęt: HTC HD 2
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 19, 2009, 22:34:41 »
To jest najgorsze, bo TP to świetny PDA ale odkąd sprzedają go w sieci gsm to kupują go ludzie którzy nigdy by nie kupili PDA... ale jak wciskają go jako super wypasiony telefon no to potem są takie pytania na forach a nie inne... i w tym jednym jedynym miejscu uważam, że dobrze że jest iPhone bo Ci ludzie którzy nie są zbyt wymagający powinni sobie go kupić i nie było by niektórych problemów... Nie mówię tu o tym konkretnym temacie bo tego jest wiele...
Przygoda z Windows Mobile... | Mio A701 | Asus P526 | Asus P750  | HTC Touch PRO | HTC HD 2 ... będzie Windows Phone od HTC ;)

*

Offline chavie

• *
  • 65
  • Sprzęt: spv m2000 => Raphael
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 20, 2009, 08:39:43 »
każdy kiedyś zacznał z PDA i miał problemy chociaż fakt szukajka nie boli :P

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 26, 2009, 09:52:30 »
Kupiłem niedawno HTC Touch Pro i ogolnie świetny telefon dużo funkcji ulatwia prace biurowe i korzystanie z netu. Ale bardzo często zawiesza sie na 2 sekundy i więcej lub też niektóre programy nie chcą się włączac? Dopiero jak go zrestartuje to hula. Czasem staje się to irytujące. Czy wgranie nowego softu może pomóc, aktualnie mam soft ORANGE. Pomóżcie bo zaczyna mnie to drażnic. Ewentualnie powiedzcie gdzie ktos może zaradzic we Wrocławiu.

Wgraj łatkę ze strony HTC pomoc

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 26, 2009, 11:50:41 »
Gregory - tak z ciekawości, o jaką łatkę ci chodzi?
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500