Bawie sie dalej Pro.
Z plusow, to udalo mi sie sciagnac w konce Google Maps (poprzez IE - dzieki za rade!) i jest po prostu BAJER w porownaniu z wersja na Symbiana. Jakos tak latwiej i szybciej.
Z minusow - juz dwa razy mi sie telefon zwiesil. Raz restart w nocy (budze sie i widze, ze pyta mnie o pin do sim'a) a dugi raz mialem freeza - na ekraniku sniezy i sie nie da nic nadusic. Troche to niepokojace jak na urzadzenie pracujace od niecalego tygodnia. Z programow firm trzecich to tylko na razie dogralem Missing Sync oraz wlasnie Google Maps. Ktos ma moze jakies hinty? Rozumiem, ze jednym z nich to po prostu wylaczyc touch flo i sprawdzic czy sie bedzie dalej wieszal...

Aha - i jeszcze jedno wkurzajace, czego sie nie moge pozbyc. Na karcie SIM mam dwa numery telefonow w Plus, pomiedzy ktorymi sie przepinam wpisujac odrebne PINy dla odrebnych umow. Jeden numer ma iPlus'a z dostepem do netu a drugi nie. Jak jestem wpiety do tego drugiego to zaczelo mi wyskakiwac caly czas okienko z tekstem: "The answering modem has disconnected. To check your connection settings and change them if needed tap Settings" i jest jeszcze przycisk Dismiss. Za nic nie moge wylaczyc tego. Rozumiem, ze fon na telefonie bez iPlusa probuje sie polaczyc z siecia GPRS ale nie bedzie mogl bo takowej nie ma na tym numerze. PLEASE o rade co moge zrobic. (aha - w drugim okienko jak wyskakuje to pierwsze, wyskakuje jeszcze info, ze "There is a problem with connecting to GPRS in your Home Network..." czy cos w tym stylu). Sorry jezeli to bylo zbyt chaotycznie opisane, ale jestem troche desperado...

EDIT: najlepiej jakby sie gdzies dalo wylaczyc takie komunikaty ze sie nie moze fon polaczyc z siecia GPRS i byloby po bolu...
Napisane: Sierpień 31, 2008, 23:35:40
Jakos zniknal ten problem jak wywalilem TouchFlo i odpalilem SPB SHell... Hmmm... Jakos chyba zasada Gates Rulez sie odezwala... Czyli nie pytaj, po prostu tak jest i tyle...