Nie moge właczyć HTC - nic nie działa- pomocy!!!

• 4 Odpowiedzi
  • 714 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie moge właczyć HTC - nic nie działa- pomocy!!!
« dnia: Grudzień 16, 2008, 10:13:57 »
Proszę o pomoc, kilka dni temu kupiłem "Raphaela:, zmieniłem ROM i chodził dobrze przez 4 dni, potem się wyłączył i nie moge go uruchomić. Nic nie pomaga, ani wyjecie baterii, ani karty SIM, zmieniłem również baterie z innego HTC bo znajomy ma takiego samego i tez nic. Nie wiem czy mogę powołać się na gwarancje lub rękojmie bo jest zmieniony soft. Czy ktoś może mi doradzić?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2008, 10:54:21 wysłana przez bodzio0987 »

Odp: Nie moge właczyć HTC - nic nie działa- pomocy!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 16, 2008, 13:04:30 »
Tak z ciekawości, bo pewnie nie będę umiał pomóc...na jaki ROM zmieniłeś?

*

Offline luqasss

• 423
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO 2
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 16, 2008, 15:06:55 »
Spróbuj wyciągnąć baterie na kilka dni ... później włożyć podpiąć do ładowarki i włączyć ... próbowałeś wciskać reset albo coś ?? No takie dziwne rade ale wiem ze zostawienie bez baterii na kilka dni pomagało...

Być może cos z włacznikiem się stało ...

Wysłać i tak musisz jak masz na gwarancji ... bo co zrobisz innego... i pewnie jak będzie to uszkodzenie sprzętowe to naprawią (a tak mi się wydaje że będzie bo jak mówiłeś ze 4dni chodził) Jak Ci przyślą i nie uznają odwołaj się i odeśli jeszcze raz ... ;)
SE P910i >> HTC Hermes >> HTC Kaiser >> HTC Raphael >> HTC Rhodium

ROM:  ¯`·.¸¸.- Energy -.¸¸.·´¯
RADIO: 4.49.25.77

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 16, 2008, 22:46:00 »
mysle, ze od samej zmiany romu TP nie gasna tak co by wstać nie mogły ;P
więc jak mial pasc to by padl niewazne czy z romem ery czy oreńdża czy jakkolwiek innym hyhy

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 16, 2008, 23:49:04 »
Soft nie ma znaczenia, bo jak sprzęt się nie włączy to nikt tego sprawdzał nie będzie. Więc najlepszym wyjściem jest serwis.
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA