• 4 Odpowiedzi
  • 684 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline e2rdo

• 16
  • Sprzęt: MDA Vario IV
Mam problem z wiadomościami w TouchFlo 3D. Każda wiadomość która przychodzi jako sms wyświetlana jest jako numer telefonu. Staram się przypisać ten numer do konkretnego kontaktu ale za każdym razem wyskakuje mi info że tej osoby nie ma na liście i czy chce utworzyć nowy kontakt :/ jak na stałe przypisać numer telefonu do danego kontaktu tak aby w wiadomościach była nazwa kontaktu?

*

Offline rutekboss

• 37
  • Sprzęt: Treo600-->Htc Touch Pro-->Htc TyTnII-->Milestone
Odp: Wiadomości
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2009, 08:06:07 »
standardowy problem, poszukaj na forum na pewno znajdziesz odpowiedni temat, tu pomaga edycja 1 klucza w rejestrze albo cab. dla mda jest na stronie ery.

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2009, 23:22:36 »
Nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale poszukaj takiego programiku - SMSDRFixWM5
O tu jest - http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-258130.html

*

Offline RuTa

• **
  • 166
  • Sprzęt: HTC Touch Pro | Samsung I-5800
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2009, 23:50:13 »
Nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale poszukaj takiego programiku - SMSDRFixWM5
O tu jest - http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-258130.html

Ten program służy do podmiany treści raportu doręczenia sms-a aby zamiast numeru wczytywało kontakt i z sms-ami nie ma nic wspólnego ;)

HTC Touch Pro: szczecinianin WM 6.5 builds 21901 Sense 2.5
Radio: 1.17.25.09

*

Offline e2rdo

• 16
  • Sprzęt: MDA Vario IV
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 25, 2009, 01:50:16 »
standardowy problem, poszukaj na forum na pewno znajdziesz odpowiedni temat, tu pomaga edycja 1 klucza w rejestrze albo cab. dla mda jest na stronie ery.
poskutkowało, ale po zastosowaniu SMSy dochodzą do mnie po kilku minutach od nadania. Miejmy nadzieje ze to wina operatora.