Gdzie kupiliście swojego HTC Touch PRO (Raphael) ?

• 176 Odpowiedzi
  • 23431 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Oatu

• 10
Odp: Gdzie kupiliście swojego HTC Touch PRO (Raphael) ?
« Odpowiedź #90 dnia: Wrzesień 12, 2008, 09:27:51 »
A ja polecam sklep -> http://www.totalnawyprzedaz.com.pl

Super obsługa, zawsze miałem informacje nt statusu przesyłki no i uchwyt samochodowy gratis a przy okazji obejrzałem sobie UMPC (kto wie, może kupię ...)

Ale czy ten uchwyt i obsługa jest wart tej stówy więcej??
Nobody Remains Virgin,
Life Fucks Everyone...

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
« Odpowiedź #91 dnia: Wrzesień 12, 2008, 09:36:57 »
Na Allegro ten sam uchwyt kosztuje 35 zł ;)
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #92 dnia: Wrzesień 12, 2008, 22:54:53 »
Przerzuciłem posty o uchwytach do wątku "akcesoria" - tutaj skupmy się na temacie   B)

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
« Odpowiedź #93 dnia: Wrzesień 13, 2008, 01:31:40 »
Ja właśnie zamówiłem w mPunkt, jutro odbieram w Reducie :)

Tylko pogratulować kocureq:) Chyba ostatnią sztukę z magazynu zwinąłeś bo znowu nie ma w msklepie:P

TP już w domu, w porównaniu z Eten M700 wydaje się mały :)

Zwinąłem dwie sztuki :)
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

Offline grzegorzSA

• **
  • 201
  • Sprzęt: Qtek 8500, HTC TP
« Odpowiedź #94 dnia: Wrzesień 13, 2008, 12:07:40 »
I jaki jest zainstalowany WM? W wersji EN czy PL ?

*

Offline macgeb

• **
  • 232
  • H E I M D A L L
    • www.heimdall.net.pl
  • Sprzęt: HTC Touuch HD2 + 16GB
« Odpowiedź #95 dnia: Wrzesień 13, 2008, 12:31:33 »
I jaki jest zainstalowany WM? W wersji EN czy PL ?

Na dzień dzisiejszy tylko romy ENG które moim zdaniem chodzą szybciej jak PL.HTC TP z polskim Romem ma być dostępny od 25 września.
Życie to dziwka, w dodatku droga, a najgorsze jest to, że dziwkę trudno jest pokochać...

*

Offline peter_wroc

• 5
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO
« Odpowiedź #96 dnia: Wrzesień 13, 2008, 20:38:47 »
Witajcie, wczoraj zakupilem w mpunkcie we Wrocławiu od ręki. Teraz pozostaje mi czekac na nowy sofcik bo aktualny wymaga poprawek.

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #97 dnia: Wrzesień 13, 2008, 20:41:13 »
a jakich to poprawek Ci trzeba jeśli można wiedzieć?
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline peter_wroc

• 5
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO
« Odpowiedź #98 dnia: Wrzesień 13, 2008, 21:59:55 »
Glownie chodzi mi o dopracowanie softu, bardzo czesto zamula.

Najbardziej jednak drazni mnie znaczne spowolnienie dzialania klawiatury podczas aktywnego polaczenia wifi.

*

Offline copymaker

• 1253
« Odpowiedź #99 dnia: Wrzesień 13, 2008, 22:23:07 »
mi TF3D zamula bardzo rzadko, a z klawiaturką nie mam takich problemów
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

« Odpowiedź #100 dnia: Wrzesień 13, 2008, 22:37:12 »
Mnie rowniez zamula i wylaczylem TouchFlow w ogole... Freezowalo od czasu, w szczegolnosci przy odpalaniu sieci w sekcji Web..

« Odpowiedź #101 dnia: Wrzesień 14, 2008, 14:01:14 »
witam wszystkich
tp kupilem w m punkt rom angielski sprzecik super ale pobawilem sie nim tylko godzinke poczym zaczol sie rozkalibrowywac i nic nie pomaga ponowne kalibrowanie nie pomogl nawet kilkakrotny twardy reset objawia sie to tak ze jak klikam w jedna ikonke to wlancza sie inna i teraz moje pytanie czy to moze byc wina romu czy sprzetu

*

Offline copymaker

• 1253
« Odpowiedź #102 dnia: Wrzesień 14, 2008, 14:39:36 »
z tego co pamiętam to już druga taka usterka w TP z mpunktu opisana na forum.... wymień albo oddaj na gwarancji bo to raczej wina sprzętu a nie softu... Swoją drogą czyżby była jakaś walnięta partia TP?

*

Offline morion69

• *
  • 78
  • Sprzęt: HTC Touch Pro + Kingston 8GB
« Odpowiedź #103 dnia: Wrzesień 15, 2008, 13:30:18 »
u mnie w mpunkcie oferują TP za 2399zł czy to nie przesadzona lekko cena?
..::jutro to dziś, tyle że jutro::..

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
« Odpowiedź #104 dnia: Wrzesień 15, 2008, 15:41:45 »
Ja kupiłem w mPunkcie w Reducie za 2300, zamówiłem z mSklepu z dostawą do mPunktu :)
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

slotwik

« Odpowiedź #105 dnia: Wrzesień 19, 2008, 11:03:44 »
Zamówiłem w expansys polska i przysłali mi maila że musze im wysłać zeskanowany dowód osobisty, skan karty i jakiegoś rachunku.
"
Szanowny kliencie,

Aby panskie zamówienie moglo byc zrealizowane, nasz Bank egzekwuje:

* Kopie recto-verso jednego z ponizszych dokumentów: Dowodu osobistego / prawa jazdy / paszportu

* Kopie recto-verso panskiej karty kredytowej

* Dowód potwierdzenia adresu dostawczego: Przyklad akceptowanych przez nas dokumentów: Kopia jednego z rachunków (za elektrycznosc, gaz lub telefon z ostatnich trzech miesiecy). Jezeli adres dostawczy jest adresem panskiego miejsca zatrudnienia, prosimy o przeslanie nam dokumentu z logo firmy jak i panski firmowy adres elektroniczny.

Powyzsza procedura gwarantuje panska ochrone przed defraudacja kart platniczych i obowiazuje tylko przy pierwszym zamówieniu.

Pomyślałem sobie że to chyba troche przesada bo po to są weryfikacje kart kredytowych, a ardes chyba sam sobie mogę wpisać. Od rana próbuje sie dodzwonić na linie podaną na ich stronie a jakiś głos z taśmy mówi mi coś po francusku. Trochę to irytujące. Wiem że towczesna pora ale podali że można dzwonić od 0900. Chyba zrezygnuje z tego zamówienia i zgłoszę sie do innego sklepu ale musze zaczekać na potwierdzenie bo dwóch nie potrzebuję :-)

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
« Odpowiedź #106 dnia: Wrzesień 19, 2008, 11:07:33 »
Przy wyższych kwotach to u nich norma.
Spróbuj założyć sobie konto na PayPal i tak zapłacić - może wtedy nie będą wymagać takich zabezpieczeń, zrobi to za nich PayPal.
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

*

Offline roboepa

• *
  • 68
  • Sprzęt: HTC TouchPro
« Odpowiedź #107 dnia: Wrzesień 19, 2008, 12:46:14 »
Ja po prostu zrobiłem zdjęcia dowodu osobistego i karty i wysłałem mailem. Firma sprawdzona i nie powinieneś się niczego obawiać. Polski nr telefonu odbiera chyba tylko jedna osoba która włada w tym języku. Gdy kiedyś próbowałem się skontaktować to okazało się że była na urlopie (prawdopodobnie), może dziś też ma jakąś przerwę w pracy.
Robert

*

slotwik

« Odpowiedź #108 dnia: Wrzesień 19, 2008, 14:02:55 »
Właśnie najbardziej mnie wkurza brak kontaktu z kimkolwiek. Na maila nie odpowiada, telefon też, więc chyba gołębie wysyłać :-). Jak bym wiedział że zamówienie anulowano to bym kupił w innym sklepie a tak musze czekać aż łaskawcy się odezwą.

*

Offline sh97m97n

• **
  • 147
    • Komputery UMPC, technologie mobilne, PDA, Smartfony
  • Sprzęt: HTC HD2, iPhone 3GS, iPad 64GB .... itd
« Odpowiedź #109 dnia: Wrzesień 19, 2008, 19:44:09 »
Właśnie najbardziej mnie wkurza brak kontaktu z kimkolwiek. Na maila nie odpowiada, telefon też, więc chyba gołębie wysyłać :-). Jak bym wiedział że zamówienie anulowano to bym kupił w innym sklepie a tak musze czekać aż łaskawcy się odezwą.
Odezwą się, ale opisane tu sposoby z PayPal i tym podobne nie poskutkują jeśli zamówienie przekracza 1000 euro - konieczna weryfikacja lub przelew bankowy. To nie jest ich wymysł tylko przepisy dotyczące VISY oraz zwrotu pieniędzy na kartę i anulowania transakcji w systemie VISA / MASTERCARD. Notabene czy niespełna 70zł drożej w totalnejwyprzedazy jest aż tak problematyczne żeby borykać się z udziwnionymi TP z nakładką polską typu marchewka (nie jest to polski rom) lub kombinować z zakupem za granicą ?
---
Homo sum et nihil lupus ex ovo esse puto :)

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
« Odpowiedź #110 dnia: Wrzesień 19, 2008, 22:46:35 »
no mnie z ebaya wyniosl 1850 pln, nowy z gwarancja na EU wiec jest o 400-500 pln taniej, a to juz chyba warto...
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

« Odpowiedź #111 dnia: Wrzesień 19, 2008, 23:45:08 »
Witam Wszystkich.
Na forum PDAclub pisze pierwszy raz chociaż odwiedzam je już od jakiegoś czasu. Zaczynałem od Artemisa później był Touch Cruise a od dzisiaj stałem się szczęśliwym -:)) posiadaczem Touch Pro. Kupiłem go "od ręki" w mPunkcie ( Manufaktura - Łódź ) za 2300 + 130 ubezpieczenie od kradzieży uszkodzenia mechanicznego i dodatkowo zalania sprzętu. Miałem kupić w jednym z łódzkich komisów ale pomyślałem co sklep to sklep. Pewnie można kupić taniej np. na ebayu ale nie chciało mi się czekać, musiałem go mieć na weekend :-)) Fajna maszynka.
Pozdrawiam.

*

Offline Ralf63

• 464
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #112 dnia: Wrzesień 20, 2008, 01:46:28 »
to on juz jest w komisach??
HTC Desire Z 2.3.4 + 8 GB
iPhone 3GS 32 GB

*

Offline Zombie

• *
  • 99
  • Sprzęt: Xperia Z
« Odpowiedź #113 dnia: Wrzesień 20, 2008, 17:12:37 »
to on juz jest w komisach??
Tam w Łodzi to co krok jest komis, więc może pomyliło się ze sklepem  :mrgreen:
HTC Desire HD HTC Touch Pro Glofiish X500+ P990i 6680 Nokia N900 Motorola Atrix

« Odpowiedź #114 dnia: Wrzesień 20, 2008, 20:02:38 »
No taki komis-sklep :-). HTC Touch Pro mają nowe, nieużywane na gwarancji, w cenie niemalże identycznej jak w mPunkcie. Znalazłem ich ofertę na Allegro, ale wybrałem mPunkt chociażby z uwagi na możliwość ubezpieczenia sprzętu.

*

Offline Oatu

• 10
« Odpowiedź #115 dnia: Wrzesień 22, 2008, 08:56:11 »
A ja mam takie pytanko. Kiedy dokładnie kończy się ta wyłączność dla msklepu na Rafałka???
Nobody Remains Virgin,
Life Fucks Everyone...

« Odpowiedź #116 dnia: Wrzesień 22, 2008, 14:28:45 »
Ja już sam nie wiem, kiedy kończy się ta wyłączność, na stronie mpunktu pisze, że trwa 3 tygodnie, zaczęli sprzedawać bodajże 27 sierpnia, czyli powinna się skończyć, w ogóle informacje dotyczące TP są niespójne, ja czekam na wersję polską TP, niby miała pojawić się ok 25 września, dzisiaj mpunkt twierdzi, że po 1 października (taką informację uzyskali od HC Polska) a na maila z takim zapytaniem HTC nie odpowiedziało.
Już kompletnie nie wiem co robić, czy czekać na firmowe spolszczenie czy kupić i spolszyć ROM-em od qsqa.

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
« Odpowiedź #117 dnia: Wrzesień 22, 2008, 16:52:04 »
Kup angielski, TouchFlo już można przestawić na polski, a system sobie spolonizujesz później oficjalnym ROMem.

*

Offline luksik

• 32
  • Sprzęt: HTC Wizard
« Odpowiedź #118 dnia: Wrzesień 23, 2008, 23:12:26 »
Hej.
Wydaję mi się, że wyłączność do 25 września będzie trwać, bo np. w Komputroniku jest przypuszczalny termin dostawy wyświetlony na właśnie ten dzień. Mnie tylko ciekawi, kiedy się pojawi Rafi w Orange i ile sobie krzykną :)

Pozdroofka

*

Offline Praak

• 2
  • Sprzęt: Nokia N95-8GB
« Odpowiedź #119 dnia: Wrzesień 25, 2008, 16:35:03 »
Już kaska uzbierana i jutro kupuje raphaela na expansys. Słyszałem dużo dobrych opinii o tym sklepie i mam nadzieje że przesyłka naprawdę będzie iść tylko 2 dni :ok: