A takie pytanie HR po flashu był?
Niewiem jak whrywasz ten rom że Ci nawet latarka nie działa.
HR był.
Ale dziwne że niby tobie nie zatnie sie jak chcesz wejść w smsy.
Albo wysyłasz sms i wyskakuje ten czerwony napiś że nie mogło wysłać SMS ale tak na prawdę to wysłało. Tak czasami mi robi.
A latarka nie działa, ale ta pierwsza jak zara wejdę w menu. Ta co jest w Tools to działa.
Słyszysz normalnie sygnał, jak do kogoś dzwonisz? nie krzaczy ci sie czasami że nic nie słychać albo zakończy wybieranie numeru bez powodu?
Rozmowy mam ok, sygnał w sensie.
Hmm proszę Cię nie mów że o latarkę która Ci nie działa nazywa sie backlight? Ja po instalacji mam tylko jedna latarkę flashlight i jest w toolsach.
Z smsami mam tak. Mam ich juz ponad 5000 a rhodium style smsów mnie strasznie wkurzało bo wolne przy dużej ilości i od długiego czasu instaluje disablera. potem robie restore backupu smsów czekam godzinę aż mi się ponownie ustawią w threaded i reset, potem otwieram smsy z osobą których wiem że jest najwięcej, przejrzę trochę wstecz, zamykam i tu mi się wiesza na jakieś nawet 10 minut przez które nie robie nic potem zaskakuje i już jest ok. Doszedłem do tego metodą prób i błędów.
Z tym czerwonym napisem, też mi wyskakuje ale to nie zależnie od romu tylko z tego powodu że w robocie strasznie rwie mi zasięg i czasami mam tak że z sekundy na sekundę traci odzyskuje itp. itd. i czasami mam tak że wyskoczy czerwony napis a dojdzie a czasami wyskoczy czerwony i nie dochodzi i wysyłam na nowo jak mam zasięg.
Wiesz co ja bym ci proponował oczyścić twojego TP, w sensie wgrać Stock roma któregoś, zrobić z dwa-trzy HR, wgrać na nowo radio jakieś i znów z dwa-trzy HR i potem zainstalować rom który planowo chcesz używać. ( te dwa-trzy HR niewiem może to zabobon ja sam robie tyle przy wgrywaniu każdego nowego romu na ekranie kalibracji takowego).