0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W załączniku zestawik fiksów:- poprawna animacja słonecznej pogody- wyłączenie cofania zegara o ca. 1.5h i jego animacji do czasu aktualnego. Efekt- dużo płynniejsza animacja pogody na ekranie początkowym.- niewidoczna górna kurtyna- 3 rzędy ikon (większych) w Menu Start (jak w oryginalnej Manili 2.5)- 5 rzędów ikon (mniejszych) na Stronie Głównej, wszystkie już są widoczne na ekranie naszego TPPoszukuję fiksów do wyłączenia odbicia okładek płyt [Tab Music] w trybie landscape (płynniejsza animacja) a w trybie portrait przyciski play, next, back w pionie po prawej stronie (więcej miejsca na okładkę i tytuł. W którejś ze starszych wersji HTC Sense tak właśnie było)edit:dodałem 2 fiksy do zipa
Witam mam mały kłopot z romem:Gdzie jest opcja usunięcia wszystkich SMS? Bo mam juz 2 tysiące smsów i musze sie tego pozbyć a wszystkie smsy skopiowały mi sie Delete Items, a z tamtąd można jedynie pojedynczo usuwać.
czy już każdy kolejny energy będzie "palcolubny" mi tego typu obsługa nie przypadła do gustu
Czy ktoś zna rozwiazanie na przesuniety dialer w romie z EnergyROM_23504_RAPHAEL_10.Nov.2009_Standard Manila 2.1?
jak można zrobić aby po odebraniu rozmowy włączyła się tzw. "firanka"
Tylko jak znaleźć tego fixa w tak rozbudowanym wątku.
...a dwa że ma bardzo przydatny i bardzo wygodny przycisk do ściszania dzwonka przy nadejściu rozmowy
Jest już nowy, z manila 2.5 sense.
Parę postów wyżej ktoś napisał że ROM z Manilą 2.5 ma osobny wątekhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=580293
poda ktos linki do najnowszego/najswiezszego romu ? chetnie wytestuje