Energy LEO SENSE 2.5 MAJ/CZERWIEC

• 70 Odpowiedzi
  • 12315 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kp

• *
  • 63
  • Sprzęt: TP
Odp: Energy LEO SENSE 2.5 MAJ/CZERWIEC
« Odpowiedź #60 dnia: Lipiec 10, 2010, 10:43:45 »
Mam tą z 19 czerwca i jestem zadowolony. Też chciałbym poznać wrażenia z wersji z 2 lipca, bo nie wiem, czy flaschować.

« Odpowiedź #61 dnia: Lipiec 10, 2010, 13:55:22 »
kiepska, unusable,  znaleźć cos tam  to cud  wszytko to te jebane menu z zegarem.  gówniany room zżera baterie strasznie.

*

Offline kp

• *
  • 63
« Odpowiedź #62 dnia: Lipiec 10, 2010, 17:00:38 »
kiepska, unusable,  znaleźć cos tam  to cud  wszytko to te jebane menu z zegarem.  gówniany room zżera baterie strasznie.
Coś chyba kiepsko u Ciebie z obsługą. Kup Nokię i nie będziesz musiał nic szukać. Jak masz pisać takie opinie lepiej nie pisz wcale. Jakich romów wcześniej używałeś, że tak porównujesz?

« Odpowiedź #63 dnia: Lipiec 10, 2010, 17:13:36 »
Halcyforn to nie wiem co wyprawia, u AmiganTomka to samo pisał, że syf, tragedia i w ogóle koszmar. Ogólnie strasznie chamskie odzywki...

Coś chyba kiepsko u Ciebie z obsługą. Kup Nokię i nie będziesz musiał nic szukać. Jak masz pisać takie opinie lepiej nie pisz wcale. Jakich romów wcześniej używałeś, że tak porównujesz?

*

Offline szabla

• 11
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #64 dnia: Lipiec 12, 2010, 09:50:57 »
Witam, mam mały problem z najnowszym energyrom'em.
Wgrałem Energy.RAPHAEL.23569.Sense2.5.Cookie.Jul.11 i znikło mi powiadomienie przy zakończeniu rozmowy. Chodzi o taki krótki dźwięk, który informował o tym, że druga osoba rozłączyła się. Czy wiecie gdzie to mogę włączyć?

W sound & notifications nie ma tej opcji, wydaje mi się że w rejestrze będzie trzeba to odnaleźć.

Być może nie dotyczy to najnowszego tylko romu, ale pewności nie mam.

Update:
Już wiem gdzie to można ustawić:
HKCU\ControlPanel\Sounds\CallDrop\
W wartości Sound ustawiamy ścieżkę do pliku który ma grać. Np. \Windows\calldrop.wav
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 08:09:48 wysłana przez szabla »

« Odpowiedź #65 dnia: Lipiec 13, 2010, 09:39:21 »
Ja mam pytanie czy nie nachodzi Wam guzik pod talk w dialerze na ikonki po bokach ?

Ewentualnie jak zmienić sam dialer lub jego skórkę ?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2010, 10:12:01 wysłana przez Crunck »

*

Offline ShinJii

• *
  • 56
    • Darmowy MacBook
« Odpowiedź #66 dnia: Lipiec 13, 2010, 12:11:00 »
Jak ogólnie chodzą te romy z Sense 2.5? Bo ja mam jakiegoś Roma ze stycznia chyba z MaxManila nie pamiętam.
A dzisiaj ściągnąłem tego najnowszego 21908 Sense 2.5 Cookie - opłaca się instalować?

*

Offline macieja51

• *
  • 60
  • Sprzęt: HTC Raphael
« Odpowiedź #67 dnia: Lipiec 13, 2010, 19:14:39 »
Jak ogólnie chodzą te romy z Sense 2.5? Bo ja mam jakiegoś Roma ze stycznia chyba z MaxManila nie pamiętam.
A dzisiaj ściągnąłem tego najnowszego 21908 Sense 2.5 Cookie - opłaca się instalować?

TAK!
ostatni wypiek NRG z 10 lipca 21908 + radio 1.14.25.35 i rillphone po prostu kozak!jestem rowniez zaskoczony praca bateri,ktora trzyma rewelacyjnie jak na romy energy.ogolnie wszystk jest pieknie i smiga az oko cieszy:)
trzeba tylko wgrac fixa na zakadke photo,twitter i stock poniewaz najnowszy build manili ma taki blad.nie moge rozwiazac tego problemu co pisal kolega wyzej z tym dialerem...jakies pomysly?
ogolnie rom godny polecenia-najlepszy jaki mialem okazje do tej pory testowac:)
HTC Touch Pro
HardSPL
Radio: 1.14.25.35
ROM: EnergyROM Sense 2.5.2016 CHT1.8.5 21908 10jul2010

*

Offline ShinJii

• *
  • 56
    • Darmowy MacBook
« Odpowiedź #68 dnia: Lipiec 13, 2010, 20:45:33 »

TAK!
ostatni wypiek NRG z 10 lipca 21908 + radio 1.14.25.35 i rillphone po prostu kozak!jestem rowniez zaskoczony praca bateri,ktora trzyma rewelacyjnie jak na romy energy.ogolnie wszystk jest pieknie i smiga az oko cieszy:)
trzeba tylko wgrac fixa na zakadke photo,twitter i stock poniewaz najnowszy build manili ma taki blad.nie moge rozwiazac tego problemu co pisal kolega wyzej z tym dialerem...jakies pomysly?
ogolnie rom godny polecenia-najlepszy jaki mialem okazje do tej pory testowac:)

Aha...ale jednak są jakieś błędy... ja właśnie jestem na to uczulony i wolę mieć już wszystko elegancko gotowe i nic nie musieć szukać i wgrywać:P no ale i tak zaraz zainstaluję tego roma i sam obadam :)

EDIT: Zainstalowałem już ROMa itd. ale mam jeden problem... jak jest ta zakładka friends co się dodaje swoich ulubionych... to da się zmienić wygląd tego na taki jaki był kiedyś? Albo jak zrobić żeby były wszystkie opcje przy danym kontakcie tj. telefon i sms... i jak klikam tam na pisanie smsa to włącza mi ten głupi wygląd do pisania smsa...zamiast (chyba) tego threaded? a mam to włączone w opcjach.

Połączone: [time]Lipiec 15, 2010, 23:56:58[/time]
Odpisze mi ktoś? Bo te dwie rzeczy mnie denerwują :)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2010, 23:57:43 wysłana przez ShinJii »

*

Offline kp

• *
  • 63
« Odpowiedź #69 dnia: Lipiec 18, 2010, 19:59:30 »
Wie ktoś jak włączyć kurtynę w dialerze (tą co blokuje przyciski). W poprzedniej edycji Energy była od razu, a tu nie. Włączam w opcjach Touch Pro Tweak na enabled, ale dalej jest jak było. Mam wgraną wersję z 13.07. Poprzednia była z 9.06.

*

Offline ALiEN_83

• *
  • 57
  • Sprzęt: HTC Wildfire, HTC Mozart
« Odpowiedź #70 dnia: Lipiec 28, 2010, 14:50:51 »
Mam pytanko odnośnie kursów walut. Coś się pozmieniało?
Niedawno jeszcze działały symbole:
CHFPLN=X dla franka
EURPLN=X dla euro
i teraz nie działają  :(
Asus P735 -> HTC TyTN II -> HTC Touch PRO -> HTC Wildfire, HTC Mozart