Energy LEO SENSE 2.5 KWIECIEŃ

• 98 Odpowiedzi
  • 11025 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline macieja51

• *
  • 60
  • Sprzęt: HTC Raphael
Odp: Energy LEO SENSE 2.5 KWIECIEŃ
« Odpowiedź #60 dnia: Kwiecień 18, 2010, 20:23:04 »
a teraz pytanie ode mnie, bo nie potrafie zlokalizowac :/ istnieje jakas nakladka spolszczajaca sense 2.5? do 2.1 mialem pliki, a do 2.5 jakos nie potrafie znalezc..

Ja korzystam z tego i bardzo dobrze sie sprawdza,mimo że nie ma ostatniego buildu - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=596767

Co do moich smsów...robilem 3 hard-resety po zainstalowaniu ROMu.zawsze tak robie i wsyzstko było ok.sam sie dziwie ze wystepuje taki bład.co jeszcze dziwniejsze-mmsy sie da wyslac.nie wiem,pogrzebie jeszcze w ustawieniach moze rozwiaze ten problemu.jeszcze raz uruchomie autoconfiga itp.
Mowiłem,ROM jest moim zdaniem najlepszym wydaniem,najszybszym jaki do tej pory wyszedł.nie wiem jak najnowszy build,ale 21898 jest mega:)
HTC Touch Pro
HardSPL
Radio: 1.14.25.35
ROM: EnergyROM Sense 2.5.2016 CHT1.8.5 21908 10jul2010

*

Offline dawidggg

• 467
  • Sprzęt: SX1,Nokia N73,n95 8GB ,HTC TP ,HTC TP2
« Odpowiedź #61 dnia: Kwiecień 18, 2010, 20:29:49 »
W romach energy wystarczy zmienić tylko MUI
Jackos EVO ShowLite 1.3.0 +WimoSpeed 729.6 MHz
RADIO 4.49.25.91

*

Offline crazzie

• 43
  • HTC!
« Odpowiedź #62 dnia: Kwiecień 18, 2010, 20:50:22 »
zmiana mui pomogla  :ok:

ale nadal mam jako wielkopolske - greater poland
  :E updejt pogody pomogl   B)
HTC Touch Pro (Raphael)
ROM: EnergyROM 'Aurora'
RADIO: 1.02.25.19

*

Offline zibolz

• *
  • 56
  • bo żeby zapalać, samemu trzeba płonąć
  • Sprzęt: HTC 7 PRO
« Odpowiedź #63 dnia: Kwiecień 18, 2010, 21:52:59 »

mam tem sam problem, no i nie wiem co to znaczy zmiana MUI. Będę wdzięczny za odp.
Pozdro

*

Offline dawidggg

• 467
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 18, 2010, 22:22:10 »

mam tem sam problem, no i nie wiem co to znaczy zmiana MUI. Będę wdzięczny za odp.
Pozdro
Wchodzisz w Tools/registry Editor/HKEY CURRENT USER /MUI/curlLang  tu zmieniasz na 415

DLA MIŁOŚNIKÓW ENERGY NOWA WERSJA Z 17
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2010, 22:24:21 wysłana przez dawidggg »
RADIO 4.49.25.91

*

Offline JaroKolo

• **
  • 127
  • Sprzęt: SPV M3000 => Eten X500 => Raphael => HD2 ;-)
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 19, 2010, 12:12:42 »
Mam pytanie z innej beczki - od kilku wydań rómów Energy w katalogu tools znajduje się ikona UC XDA. Po jej kliknięciu pojawia się komunikat, że brak katalogu itd. Szukając natrafiłem na trop XDA User Customization. Czy ktoś mnie mógłby oświecić w tym temacie?

Pozdrawiam  JK

*

Offline crazzie

• 43
  • HTC!
« Odpowiedź #66 dnia: Kwiecień 19, 2010, 21:26:05 »
kilka uwag do ostatniej wersji:

bedac w szczegolach kontaktu i wciskajac "wstecz" na dolnym pasku rom sie wlecze jak flaki z olejem, podobnie wciskajac home lub czerwona sluchawke, wyjscie z kontaktu jest strasznieeeee dlugie, irytujace jak diabli

momentami jezdzenie po sliderze strasznie przycina, na sense 2.1 nie bylo czegos takiego..

reszta jest bardzo spoko, tab cookiego wymiata, lekkie bledy w tlumaczeniu po zmianie jezyka na polski np w pogodzie zamiast "bezchmurnie" z angielskiego clear to jest napisane wyczysc  :E plus we wiadomosciach z danym kontaktem na gorze ekranu mam ids_msg_page ...

HTC Touch Pro (Raphael)

« Odpowiedź #67 dnia: Kwiecień 20, 2010, 08:25:07 »
Kurde a ja już z półtora miesiąca nieflashowałem rom'u i stwierdzam, że po dłuższym czasie wali się jeszcze bardziej niż Energy :/ czas chyba na zmiane... na Exquisita...

*

slotwik

« Odpowiedź #68 dnia: Kwiecień 20, 2010, 08:51:23 »
Mam pytanie z innej beczki - od kilku wydań rómów Energy w katalogu tools znajduje się ikona UC XDA. Po jej kliknięciu pojawia się komunikat, że brak katalogu itd. Szukając natrafiłem na trop XDA User Customization. Czy ktoś mnie mógłby oświecić w tym temacie?

Pozdrawiam  JK
Tworzysz folder XDA_UC na karcie i wrzucasz tam wszystkie caby ktore chcesz miec zainstalowane po flaszowaniu albo po kliknieciu na ikonke robi to hurtem. Inna wersja UC Ready.

*

Offline crazzie

• 43
  • HTC!
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 20, 2010, 21:59:36 »
to co pisalem wyzej o zacinaniu sie musze zdementowac, jest juz ok, walnalem dwa hr i juz smiga jak dziki

co do xda_uc to jest super wynalazek, robi wszystko w tle, mozna zostawic telefon na boku a on sie tylko przypomni ze trzeba zresetowac telefon, fajna rzecz po zmianie romu
HTC Touch Pro (Raphael)

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 21, 2010, 19:47:47 »
właśnie odebrałem telefon z serwisu i trzeba wgrać jakiś sensowny ROM, do tej pory była wersja qsqa ale może czas na coś nowego. Kilka pytanek:

1. Czy jest gdzieś dobrze działające spolszczenie / jak spolszczyć (próbowałem sposobu z MUI, ale spolszcza tylko niektóre elementy)?

2. Czy także macie w wersji MaxManila problem, że ikony podczas przesuwania w prawo i w lewo nie mieszczą się na ekranie (uciekają do góry). Problem mam także z ikonami w home (sms, call history, mail), są za nisko.

Ogólnie fajna zabawka, jednak działa okrutnie wolno i zupełnie nie jest dopasowana do wielkości ekranu jaką oferuje TouchPro.
Chyba, że ktoś ma pomysł jak skonfigurować którąkolwiek z wersji EnergyROM 2.5 tak żeby poprawnie się wszystko wyświetlało?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 23:56:36 wysłana przez Zawi »

« Odpowiedź #71 dnia: Kwiecień 22, 2010, 08:35:28 »
właśnie odebrałem telefon z serwisu i trzeba wgrać jakiś sensowny ROM, do tej pory była wersja qsqa ale może czas na coś nowego. Kilka pytanek:

1. Czy jest gdzieś dobrze działające spolszczenie / jak spolszczyć (próbowałem sposobu z MUI, ale spolszcza tylko niektóre elementy)?

2. Czy także macie w wersji MaxManila problem, że ikony podczas przesuwania w prawo i w lewo nie mieszczą się na ekranie (uciekają do góry). Problem mam także z ikonami w home (sms, call history, mail), są za nisko.

Ogólnie fajna zabawka, jednak działa okrutnie wolno i zupełnie nie jest dopasowana do wielkości ekranu jaką oferuje TouchPro.
Chyba, że ktoś ma pomysł jak skonfigurować którąkolwiek z wersji EnergyROM 2.5 tak żeby poprawnie się wszystko wyświetlało?

1. "Spolszczyć" możesz manile, polecam multi language manila manager, dopasowuje Ci wersje językową do twojej wersji manili.

*

Offline JaroKolo

• **
  • 127
  • Sprzęt: SPV M3000 => Eten X500 => Raphael => HD2 ;-)
« Odpowiedź #72 dnia: Kwiecień 22, 2010, 08:37:09 »

Pozdrawiam  JK
Tworzysz folder XDA_UC na karcie i wrzucasz tam wszystkie caby ktore chcesz miec zainstalowane po flaszowaniu albo po kliknieciu na ikonke robi to hurtem. Inna wersja UC Ready.

A gzie instaluje wrzucone tam caby - na karcie czy w pamięci wbudowanej i ewentualnie czy można na to jakoś wpłynąć?

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #73 dnia: Kwiecień 22, 2010, 10:04:38 »
A gzie instaluje wrzucone tam caby - na karcie czy w pamięci wbudowanej i ewentualnie czy można na to jakoś wpłynąć?

testowałem - w pamięci telefonu wszystko instaluje.

1. "Spolszczyć" możesz manile, polecam multi language manila manager, dopasowuje Ci wersje językową do twojej wersji manili.

ściągałem programik jednak po downloadzie obsługiwanych wersji manilii, nie było mojej na liście (MaxManila) i spolszczał naprawdę niewiele. Może ma to związek z tym, że podczas zmiany języka wyskakiwał błąd, że 34 elementy są uzywane i nie mógł ich zastąpić?

Kolejne pytanka co do ROMU (MaxManila):
1. czy da się jakoś włączyć polskie znaki na klawiaturze sprzętowej? w romach qsqa klikając kombinację FN + a, otrzymywaliśmy ą - tutaj kiszka :(

2. w romie qsqa, przy pisaniu sms'a kiedy wpisywało się numer, telefon dawał sugestie do kogo wysłać (sugerował odbiorców po wpisanych literach). Tutaj także to działa, jednak sugeruje on każdego odbiorcę nawet tego który numer ma zapisany pod DOM a nie tylko Mobile czy Work.

czy da się to jakoś zmienić

3. Kiedy ktoś dzwoni mogę kliknąć Send Sms. Połączenie zostaje zignowrowane. Jednak treść smsa jest po angielsku (I'm busy right now....). Da się to jakoś inaczej ustawić?

4. Gdzie można edytować zawartość i układ ikonek w menu start?

Dzieki za pomoc :)

« Odpowiedź #74 dnia: Kwiecień 22, 2010, 10:27:15 »

ściągałem programik jednak po downloadzie obsługiwanych wersji manilii, nie było mojej na liście (MaxManila) i spolszczał naprawdę niewiele. Może ma to związek z tym, że podczas zmiany języka wyskakiwał błąd, że 34 elementy są uzywane i nie mógł ich zastąpić?

Całkiem możliwe, wyłącz ręcznie manile i wtedy spróbuj.

Kolejne pytanka co do ROMU (MaxManila):
1. czy da się jakoś włączyć polskie znaki na klawiaturze sprzętowej? w romach qsqa klikając kombinację FN + a, otrzymywaliśmy ą - tutaj kiszka :(

Poszukaj na forum było podawane co i jak należy zmienić.

2. w romie qsqa, przy pisaniu sms'a kiedy wpisywało się numer, telefon dawał sugestie do kogo wysłać (sugerował odbiorców po wpisanych literach). Tutaj także to działa, jednak sugeruje on każdego odbiorcę nawet tego który numer ma zapisany pod DOM a nie tylko Mobile czy Work.

czy da się to jakoś zmienić

Tu to szczerze powiem że nie bardzo kumam o co Ci chodzi ;)

3. Kiedy ktoś dzwoni mogę kliknąć Send Sms. Połączenie zostaje zignowrowane. Jednak treść smsa jest po angielsku (I'm busy right now....). Da się to jakoś inaczej ustawić?

W Phone->settings ( lub na odwrót ;) ) w advanced masz reject call with sms message i tam masz tekst z jakim ma być lub masz możliwość zaznaczenia opcji każdorazowej edycji tegoż sms'a

4. Gdzie można edytować zawartość i układ ikonek w menu start?

Przeciągasz je paluchem po prostu a jeśli chodzi Ci o przenoszenie między pod folderami to już musisz np. total commanderem w windows/start menu sobie przenosić.

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #75 dnia: Kwiecień 22, 2010, 10:56:02 »
dzięki :)

w pkt. 2 chodzi o moment kiedy piszesz nową wiadomośc i pole odbiorcy masz puste. Wpisujesz literkę np. a i na dole otrzymujesz podpowiedzi co do kontaktów.
w romie qsqa było tak, że podpowiadał tylko numery telefonów zapisane jako mobile lub work. Tutaj otrzymujesz w podpowiedzi wszystkie numer także te zapisane jako Home.

Po prostu przy mojej skrzynce służbowej, spowalnia mi trochę prace, bo musze przekopać się przez numery domowe, a na nie smsa nie wyślę.

Jeszcze jedno pytanko / błąd
1. aby w home tab wszystko mi się mieściło usunąłem te 4 ikonki (call history, calendar, mail, sms) zostawiłem natomiast pasek Call history i Calendar.

Przy nieodebranej rozmowie w Call history jest informacja że 1 połączenie nieodebrane, jednak w dolnym pasku tab, gdzie jest ikonka call hisory już nie pokazuje nieodebranego połączenia.
Da się to jakoś zmienić?

2. Po instalce romu miałem w historii połączeń i kontaktach coś takiego jak GROUPS. Po ściągnięciu kontaktów z pim backup zniknęła ta ikonka (mimo, że kontakty mam pododawane do grup). Jakiś pomysł co to może być?

Spolszczenie:
wyłączenie HTC Sense nie pomaga :( dalej jest info że 34 pliki sa w użyciu.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 11:21:48 wysłana przez Zawi »

« Odpowiedź #76 dnia: Kwiecień 22, 2010, 11:40:57 »
dzięki :)

w pkt. 2 chodzi o moment kiedy piszesz nową wiadomośc i pole odbiorcy masz puste. Wpisujesz literkę np. a i na dole otrzymujesz podpowiedzi co do kontaktów.
w romie qsqa było tak, że podpowiadał tylko numery telefonów zapisane jako mobile lub work. Tutaj otrzymujesz w podpowiedzi wszystkie numer także te zapisane jako Home.

Po prostu przy mojej skrzynce służbowej, spowalnia mi trochę prace, bo musze przekopać się przez numery domowe, a na nie smsa nie wyślę.

Jeszcze jedno pytanko / błąd
1. aby w home tab wszystko mi się mieściło usunąłem te 4 ikonki (call history, calendar, mail, sms) zostawiłem natomiast pasek Call history i Calendar.

Przy nieodebranej rozmowie w Call history jest informacja że 1 połączenie nieodebrane, jednak w dolnym pasku tab, gdzie jest ikonka call hisory już nie pokazuje nieodebranego połączenia.
Da się to jakoś zmienić?

2. Po instalce romu miałem w historii połączeń i kontaktach coś takiego jak GROUPS. Po ściągnięciu kontaktów z pim backup zniknęła ta ikonka (mimo, że kontakty mam pododawane do grup). Jakiś pomysł co to może być?

Spolszczenie:
wyłączenie HTC Sense nie pomaga :( dalej jest info że 34 pliki sa w użyciu.

Ugh no to nie wiem niestety u mnie działa spolszczenie tylko że ja używam 2.1 sense ( 2.5 przerost formy nad treścią, wolniejsze - za bardzo naćkane itp itd. )

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #77 dnia: Kwiecień 22, 2010, 11:53:15 »
wgranie romu w wersji CHT rozwiązuje większośc problemów :)

ale zgodze się z Tobą, szukałem prostego i wydajnego romu a nie kolorowego szaleństwa co zajeżdza baterie (2 godziny konfiguracji i zjechana do 40% wersja z CHT).

chyba trzeba poszukać czegoś innego.

Edit:
testowałem właśnie zwykły Sense 2.5. Ale brakuje nieodebranych połączeń oraz tych 3-4 linków na stronie głównej więc też odpada (a dodawanie tych elementów to wracamy do MaxManili)

Zależy mi żeby uzyskać taki efekt:

obrazek po prawej, najlepiej bez pogody, z zachowaniem jak najlepszej wydajności.

Czyli zegar, kalendarz, nieodebrane, ze 3-4 ikonki i wsio.

Pozostaje korzystać z CHT?

----
Właśnie testuje rom qsqa 4.4 i chyba czas na powrot do Touch Flo 3d :P
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 13:48:31 wysłana przez Zawi »

« Odpowiedź #78 dnia: Kwiecień 22, 2010, 15:27:13 »
Hmmm nie za bardzo teraz kumam ;)

Przecież właśnie po to jest SENSE 2.1 czy też 2.5 żeby była pogoda na środku?
no i tego zdania dt. romu qsqi przecież i tu i tu masz TF3D tylko inne wersje?

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #79 dnia: Kwiecień 22, 2010, 19:32:02 »
racja chaotycznie napisane :P

ogólnie chodziło mi o taki efekt jak na obrazku po prawej, z tymże nie mieści się wszystko kiedy jest pogoda więc pomyślałem żeby ją wywalić.

pogrzebał i widze, że jest możliwe tylko na nakładce z CHT tak to ustawić aby się nie rozjeżdzało.

Co do TouchFlo miałem na myśli tą starą wersje czarno białą z romów qsqa.
Jego ROM jest naprawde najbardziej praktyczny ale niestety totalnie nie da się na nim pracować przez brak stabilności (mówie o 4.4). Ciągle są problemy z blokowaniem klawiatury, każdy ekran ładuje się po 1-3 sekundy. Spórbuje jeszcze pare hardresetów ale słabo szybkość działania w porównaniu do energy romów.
aczkolwiek gdyby tak poprawić szybkość i wgrać Opere10 to dla mnie rom qsqa najprzyjemniejszy. (choćby dlatego, że podczas rozmowy jest ten świetny gadżet blokujący przypadkowe wciśnięcie guzików notatka czy zawieś rozmowę).

a sense 2.5 jest dla mnie lepszy ze względu na wygląd kalendarza i planowanie. przydaje mi się w pracy widok tygodniowy czego brak w 2.1 oraz możliwość wpisywania spotkań palcem.

rom energy byłby super gdyby tylko go tak jeszcze spolszczyć w pełni :P
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2010, 00:24:26 wysłana przez Zawi »

« Odpowiedź #80 dnia: Kwiecień 23, 2010, 08:52:39 »
racja chaotycznie napisane :P

ogólnie chodziło mi o taki efekt jak na obrazku po prawej, z tymże nie mieści się wszystko kiedy jest pogoda więc pomyślałem żeby ją wywalić.

pogrzebał i widze, że jest możliwe tylko na nakładce z CHT tak to ustawić aby się nie rozjeżdzało.

Co do TouchFlo miałem na myśli tą starą wersje czarno białą z romów qsqa.
Jego ROM jest naprawde najbardziej praktyczny ale niestety totalnie nie da się na nim pracować przez brak stabilności (mówie o 4.4). Ciągle są problemy z blokowaniem klawiatury, każdy ekran ładuje się po 1-3 sekundy. Spórbuje jeszcze pare hardresetów ale słabo szybkość działania w porównaniu do energy romów.
aczkolwiek gdyby tak poprawić szybkość i wgrać Opere10 to dla mnie rom qsqa najprzyjemniejszy. (choćby dlatego, że podczas rozmowy jest ten świetny gadżet blokujący przypadkowe wciśnięcie guzików notatka czy zawieś rozmowę).

a sense 2.5 jest dla mnie lepszy ze względu na wygląd kalendarza i planowanie. przydaje mi się w pracy widok tygodniowy czego brak w 2.1 oraz możliwość wpisywania spotkań palcem.

rom energy byłby super gdyby tylko go tak jeszcze spolszczyć w pełni :P

Ummm... Przez czarno biały rozumiesz np górną belkę i i położenie przycisku start? czy ikon na sliderze?
Bo jeśli chodzi o pierwsze to to nie wynika z TF3D tylko z builda windowsa, jeśli o drugie to można zmienić samemu  :P

W Provenie chyba była manila 2.0 ?

A jeśli chodzi Ci o wygląd kalendarza to do 2.1 polecam kimi_sae_ireba_sense2.1Calndar_tab_Update o tu http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5355773&postcount=526

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #81 dnia: Kwiecień 23, 2010, 21:22:26 »
łaaał! no wypas :)
przez dzień chodziłem z ROM AMIGAtomek dostępnym topic obok i wszystko było w nim super i po polsku za wyjątkiem kalendarza. Wróciłem więc do Energy romu 2.5 za CHT (inne się rozjeżdzały).

Zmieniać już nie będe, ale szkoda że nie wiedziałem wcześniej.

---
Odnośnie energy rom wersja z 18.kwietnia, z CookieHomeTab, takie pytanka:

1. Czy da się na liście ulubionych dodać jakoś 2 kontakty z tą samą osobą jeden służący do dzwonienia a drugi do wysłania smsa. W sense 2.1 ciekawe było to, że na liście ulubionych (która miała inny wygląd) były od razu ikony do szybkiego telefonu, telefonu slużbowego, smsa i maila.

Na liście ulubionych kontaktów w 2.5 jak próbuje dodac 2 razy tą samą osobę raz jako kom, potem jako sms to kasuje jedną.

2. Czy macie grupowanie w kontaktach? Po świeżym hard resecie jest. Jednak w pewnym momencie mi znika ikonka grupy kontaktów (Contakty -> Więcej). Niestety nie zaobserwowałem czy ma to miejsce po zmianie profilu tekstu i walut (Settings) czy po edycji rejestru i zmianie MUI na 415, czy po pierwszej synchronizacji z outlockiem.

Strasznie brakuje mi tej funkcji :(

Dzięki za pomoc!

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
  • Sprzęt: HD2 , DESIRE, SENSATION
« Odpowiedź #82 dnia: Kwiecień 26, 2010, 00:38:26 »
nowe wersje z 24 wie kots moze gdzie mozna znalesc changelog ??

« Odpowiedź #83 dnia: Kwiecień 27, 2010, 15:30:32 »
witam ja mam problem przy pisaniu sms do wszystkich znakow nie musze wciskac klawisza FN tylko dzialaja bez fn i jeszcze przycisk fn mam na miejscu caps,a caps mam na miejscu Tab i naprawde mnie to denerwuje moze ma ktos jakis pomysl jak to zmienic z gory dzieki za pomoc

« Odpowiedź #84 dnia: Kwiecień 27, 2010, 15:46:20 »
witam ja mam problem przy pisaniu sms do wszystkich znakow nie musze wciskac klawisza FN tylko dzialaja bez fn i jeszcze przycisk fn mam na miejscu caps,a caps mam na miejscu Tab i naprawde mnie to denerwuje moze ma ktos jakis pomysl jak to zmienic z gory dzieki za pomoc

A w toolsach wybrałeś klawiature Touch Pro w keyboard selectorze?

« Odpowiedź #85 dnia: Kwiecień 27, 2010, 15:54:54 »
wielkie dzieki nie wiedzialem o tych ustawieniach wszystko teraz dziala

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #86 dnia: Kwiecień 27, 2010, 22:24:53 »
rom z 18.04
1. czy jest w tym zainstalowane wybieranie głosowe?! ni cholery nie moge znaleźć a używam słuchawki bluetooth wiec przydatna rzecz.

da się to jakoś doinstalować jeżeli nie ma?

2. Działa wam w kontakty (z tab baru) -> więcej, grupy kontaków?
gdzieś mi zupełnie wcięło :( a przydatna rzecz

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
  • Sprzęt: HD2 , DESIRE, SENSATION
« Odpowiedź #87 dnia: Kwiecień 28, 2010, 01:24:11 »
wg mnie watek umarl! od dluzszego czasu sledze go i widze ze niema zadnej dyskusji na temat romow a powtarzane sa caly czas te same pytanie o klawaiture oraz ktos wymysla co by chcial w romie. O romie z 18 kwietnie cisza o 24 cisza

pytanie ktore zadajecie nie nadaja sie do tego watku tylko do sense 2.5 bo o tonajczesciej pytacie.
ale tak to juz jest gdy zamiast wskazywac droge nowi urzytkownicy dostaja gotowa odpowiedz i nwet nie wiedza gdzie tego szukac.

a wiec temat o sense 2.5 home tab znajduje sie tutaj !!
http://pdaclub.pl/forum/oprogramowanie-ppc/co0kie's-home-tab-v1-7-0/ i na kadym telefonie dziala tak samo!

kolego Zawi

rom energy pobieramy ze strony http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=580293

jest tam przycisk ROM Downloads: oraz Addons and hotfixes:

poszukaj w tym drugim  a napewno znajdziesz wybieranie glowsowe oryginalna nazwa to : MSVoiceCommand lub wpisz ta nazwe w google - watpie zebys szukał

Przepraszam jesli kogos urazilem ale jak widze na jakim poziomie jest ten watek to plakac mi sie chce. czyba juz nadchodzi czas na leona - tam jest o czym pisac

Połączone: Kwiecień 28, 2010, 01:25:29
Ps. Plomien brawa za cierpliwosc widze ze reszta juz dawno zrezygnowala

« Odpowiedź #88 dnia: Kwiecień 28, 2010, 09:04:43 »

Ps. Plomien brawa za cierpliwosc widze ze reszta juz dawno zrezygnowala

W sumie to się tak zastanawiałem czy by nie założyć tematu z odpowiedzią na to pytanie i go nie podwiesić żeby się w końcu to pytanie skończyło ;]

Ale z drugiej strony masz racje że to trochę irytujące, ściągać rom nie czytając nic od jego twórcy, albo może brak znajomości angielskiego ale z drugiej strony to po co ściągać rom WWE...

*

Offline dawidggg

• 467
« Odpowiedź #89 dnia: Kwiecień 29, 2010, 08:15:13 »
Mam wersje z 24 i porównywając ją do najnowszego romu tael-a ,Energy wygrywa rom naprawde jest rewelacyjny,stabilny,szybki ,co do błędów hmmmmmmmm mam go 2 dni i jakoś mi sie niezdarzyły
RADIO 4.49.25.91