Czysty WM 6.5 PL

• 9 Odpowiedzi
  • 2309 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czysty WM 6.5 PL
« dnia: Kwiecień 15, 2011, 18:34:05 »
Witam, od kilku dni poszukuję czystego roma WM6.5 PL. Miałem już ROM'a od AMIGAnTOMEK, lecz chciałbym mieć podstawowy WM 6.5 PL z TouchFlo3D (coś jak 6.5 na TP2) Szukam, szukam i nigdzie nie mogę znaleźć. Czy ktoś mógłby zarzucić linkiem do takowego romu?

*

Offline anonim001

• **
  • 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
Odp: Czysty WM 6.5 PL
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 15, 2011, 23:06:57 »
A nie ma przy gotowaniu opcji wyboru, jakie paczki mają być zainstalowane?

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 16, 2011, 19:58:17 »
Hmm, w paczce jest tylko rom w *.nbh i Wrapper. Podczas instalacji nie da się nic wybrać + na telefonie jest tylko kalibracja. Poza tym w romie od AMIGAnTOMEK podczas robienia zdjęć aparatem gdy wciskam przycisk zdjęcia pokazuje mi sie ostatnio zrobione zdjęcie i restartuje aplikację aparatu :|

*

Offline anonim001

• **
  • 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2011, 22:10:38 »
Cóż, w tej dziedzinie Ci niestety więcej nie pomogę, gotowanie ROMów znam tylko od strony Toshiby G900.

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
  • Sprzęt: HTC HD2, Nokia Lumia 820
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 18, 2011, 13:52:34 »
Hmm, w paczce jest tylko rom w *.nbh i Wrapper. Podczas instalacji nie da się nic wybrać + na telefonie jest tylko kalibracja. Poza tym w romie od AMIGAnTOMEK podczas robienia zdjęć aparatem gdy wciskam przycisk zdjęcia pokazuje mi sie ostatnio zrobione zdjęcie i restartuje aplikację aparatu :|
Zeby dodac czy usunac cokolwiek trzeba miec kuchnie ktora jest do sciagniecia w dziale VIP
Z aparatem nigdy problemow nie bylo wiec albo Twoj problem albo cos doinstalowane, przestawione albo czas na task29 :D
Jeśli podoba Ci się mój ROM i chcesz zostać donatorem wyślij mi PW.

*

Offline cezary1808

• 19
  • Sprzęt: Touch Pro
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 18, 2011, 16:17:56 »
racja, mam wgrany rom Amigan i nie mam z nim problemów, a na pewno nie z aparatem:)

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 18, 2011, 21:52:55 »
Podczas gdy wciskam dłużej przycisk do zrobienia zdjęcia - na środku ekranu pokazuje się miniaturka ostatnio zrobionego zdjęcia  i aparat się restartuje, lecz gdy wcisnę lekko przycisk do robienia zdjęcia - zdjęcie się robi. O co chodzi z task29?

*

Offline szczecinianin

• **
  • 137
  • Sprzęt: HTC EVO 3D
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 18, 2011, 22:52:44 »
Podczas gdy wciskam dłużej przycisk do zrobienia zdjęcia - na środku ekranu pokazuje się miniaturka ostatnio zrobionego zdjęcia  i aparat się restartuje, lecz gdy wcisnę lekko przycisk do robienia zdjęcia - zdjęcie się robi. O co chodzi z task29?
"Task 29 to formatowanie pamięci BINFS (Binary File System) czyli kompletne wyczyszczenie plików z pamięci urządzenia, pozwala to na usunięcie plików które mogą pozostać po źle ugotowanym romie. Po jego wykonaniu i uruchomieniu urządzenia widoczny będzie jedynie biały splash screen HTC oznacza to tyle, że na urządzeniu nie ma wgranego systemu"

*

Offline morrow85

• **
  • 125
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Touch Pro (Orange), Desire Z
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 19, 2011, 09:21:12 »
wiem że może troszkę nie ten wątek ale, u mnie też jest coś nie tak do końca z aparatem, jak przetrzymam dłużej kółko ( robienie zdjęcia ) to albo pokazuje mi się prostokąt zajmujący z 1/3 pola ekranu ukazujący menu :P , albo robi restart aplikacji "aparat".

*

Offline szczecinianin

• **
  • 137
  • Sprzęt: HTC EVO 3D
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 19, 2011, 10:48:25 »
wiem że może troszkę nie ten wątek ale, u mnie też jest coś nie tak do końca z aparatem, jak przetrzymam dłużej kółko ( robienie zdjęcia ) to albo pokazuje mi się prostokąt zajmujący z 1/3 pola ekranu ukazujący menu :P , albo robi restart aplikacji "aparat".
Witam.
Łatwiej będzie coś pomóc jak dasz screena tego i napiszesz jaki masz rom.
Pozdrawiam.